18 / 05 / 2024

One World Ticaret Merkezi amerika

One World Ticaret Merkezi amerika

New York’taki İkiz Kuleler’in 11 Eylül saldırıları sırasında yıkılmasının ardından yapılan ‘One World Ticaret Merkezi’ şimdilerde kentin en yüksek gökdeleni

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Villa World İstanbul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Maral tarafından kuruldu.

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

World Deluxe Turizm İşletmeleri İnşaat Spor Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

World Leader Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Leader Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samira Yunisovs Yücetepe tarafından kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Outdoor Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin  TL sermaye bedeli ile Orçun Erkoç tarafından kuruldu.

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World House İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Yücel tarafından kuruldu.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafi Çiftçi tarafından kuruldu.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest One Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Jian Wu Hu ve Radu Captarı ortaklığında kuruldu.

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hülya Türk tarafından kuruldu.

One World Ticaret Merkezi amerika Haberi

One World Ticaret Merkezi amerika


Toplamda 3.8 milyar dolara mal olan ve metal iskeleti 104 kat olarak biten binanın şimdiye kadar 93 katı betonlandı. Ancak binadan görkeminden çok daha fazla ilgi çeken detay, yerden 410 metre yükseklikte çalışan işçiler… Bu işçileri ölümden koruyan tek şey bellerine bağladıkları güvenlik kemerleri. Vardiyaların tamamını bu yükseklikte geçiren işçiler öğle molalarını da inşaat iskelesinde geçiriyor. Ancak işçileri asıl zorlayan yükseklik korkusu değil, iklim farklılığı… Çünkü deniz seviyesi ile gökdelenin zirvesi arasında beş – altı derecelik bir sıcaklık değişikliği söz...