29 / 04 / 2024

One World Trade abd

One World Trade abd

Uzunluğu 541 metreye ulaşan One World Trade binası dünyanın en yüksek 3. binası seçildi...

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World One Group Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı tarafından kuruldu. 

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Cityscape Global 2015'te Türkiye rüzgarı esti!

8 – 10 Eylül tarihleri arasında Dubai’deki World Trade Center’da gerçekleştirilen Cityscape Global 2015, yine dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcilerinin buluşma noktası oldu.

EgeYapı, 4 projesiyle Cityscape'e katılacak!

EgeYapı Group, 8-10 Eylül arasında düzenlenecek Cityscape Global 2015'te yerli ve yabana yatırımcılarla bir araya gelecek. EgeYapı Group, Dubai World Trade Center'da yerli ve yabancı konut yatırımaları için de özel fırsatlar sunacak.

Torunlar GYO Cityscape Dubai'de iki projesini tanıtacak!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmaya hazırlanan Torunlar GYO, etkinlikte Torun Center ve 5. Levent projelerinin tanıtımına ağırlık verecek. Dubai World Trade Center Hail 2'de 180 metrekarelik stantta tanıtım faaliyetlerini sürdürecek.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Torunlar GYO'nun hedefi Arap yatırımcılar!

Torunlar GYO, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015'e, iki iddialı projesiyle katılacak. Şirket Dubai World Trade Center'da 180 metrekarelik stand kiraladı.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

World One Tower'ın iç dizaynını Armani yapacak!

Hindistan’ın Mumbai kentinde 441 metre yüksekliğinde olacağı düşünülen ‘World One Tower’ isimli gökdelenin iç dizaynı ünlü italyan moda tasarımcısı Giorgio Armani tarafından gerçekleştirilecek...

New York'taki ikiz kuleler yeniden açıldı!

New York'daki Dünya Ticaret Merkezi, 13 yıl sonra yeniden açıldı. 541 metre yüksekliğindeki One World Trade Center, yıkılan ikiz kulelerin yerindeki anıt ve müzenin de dahil olduğu alanda bulunuyor.

One World Trade abd Haberi

One World Trade abd
ABD'nin New York eyaletinde yer alan One World Trade 541 metreye ulaşan yüksekliğiyle dünyanın en yüksek 3. binası olma özelliğine sahip. En yüksek binalar sıralamasında Dubai'deki Burç Halife ve Mekke Royal Clock Tower ilk iki sırada yer...