24 / 07 / 2024

Öner Yolcu

Öner Yolcu

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Bölüm, Öner Yolcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Pendik, Pendik İş Merkezi'nde kuruldu.

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Bölüm, Öner Yolcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Pendik, Pendik İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeni tapu döner sermaye kanunu!

Tapu döner sermaye kanunu olan 6083 sayılı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun kapsamında birtakım değişikliklere yer verildi. Peki tapu döner sermaye kanununda ne değişti?

Döner sermaye işletmesi nedir?

Tapu ve Kadastro; ürettiği her türlü tapu, kadastro vb hakkında sunduğu hizmetlerden gelir elde etmek üzere merkez veya bölge müdürlükleri bünyesinde döner sermaye işletmeleri kurar. Peki, döner sermaye işletmesi nedir?

Tapu ve kadastro döner sermayesinde değişiklik yapıldı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Tapu ve kadastro döner sermayesinde neler değişti?

Kruvaziyer yolcu trafiği azaldı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verilerine göre, Türkiye limanlarındaki kruvaziyer yolcu trafiği, bu yılın ocak-nisan döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33,9 geriledi.

İnşaat Mühendisi Şükrü Öner vefat etti!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi ( TOK İ) eski Başkan Yardımcılarından Şükrü Öner ( 59 ), tedavi gördüğü Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümü’ nde vefat etti...

Lütfi Elvan: Havada rakip tanımıyoruz 58 milyon yolcu taşıyabilecek potansiyele ulaştık!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin havacılık sektöründe son 11 yılda kaydettiği yolla dünyanın parlayan yıldızı haline geldiğini söyledi. 58 milyon yolcu taşınabilecek potansiyele ulaştık...

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Metro Turizm'in hedefi 25 milyon yolcu!

2014 yılında 24 milyon 500 bin yolcu hedefine ulaşmak için 120 yeni otobüs alarak 27 milyon euro'luk yatırım yapan Metro Turizm, bin 550 araç filosuyla bu yıl 25 milyon yolcu hedefine ulaşmayı amaçlıyor.

Emlakkulisi.com Haber Müdürü Melek Güner evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Haber Müdürü Melek Güner ile Furkan Akman dünya evine girdi. Melek Güner ile Furkan Akman'ın düğünü bugün gerçekleşti.

Hamdi Topçu: 2023 hedefimiz 100 milyon yolcu taşımak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu hedeflerini AA'ya açıkladı. Topçu, 2023 hedeflerinin 420 uçağın üzerine çıkmak ve 100 milyon yolcu taşımak olduğunu bildirdi.

Güner Sümer: Sakarbaşı turizme açılmalı!

Çevre Derneği Başkanı Güner Sümer Çifteler Beldesi'ne kanalizasyon artırma tesisinin ivedilikle yapılması gerektiğini söyleyerek, "Sakarbaşı mesire yerinin durumudur. Bu bölge imar edilmeli ve turizme açılmalıdır" dedi.

Hakan Yusuf Güner kimdir?

Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner kimdir? Tunceli Valisi Hakan Yusuf Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Yusuf Güner, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Öner Yolcu Haberi

Öner Yolcu

Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Bölüm, Öner Yolcu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


Erka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...