29 / 04 / 2024

Öniz Bağdat fiyat

Öniz Bağdat fiyat

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Ankara Öniz Bağdat fiyat!

Ankara Öniz Bağdat fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkana yer verilen proje Asm İnşaat imzasını taşıyor.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor!

Kentsel dönüşümün devam ettiği Bağdat Caddesi'nde fiyat düşüşleri, konut ve ticari alanlara olan talebi arttırdı.

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 10 bin TL'den başlıyor!

Kentsel dönüşümle adeta şantiyeye dönen Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 10 bin TL'den başlıyor.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Ali Nuhoğlu: Fikirtepe’nin değeri Bağdat’ı geçecek!

Kentsel dönüşümün simgesi olan Fikirtepe’de metrekare fiyatının 7 bin ve üzerinde olduğunu söyleyen Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu “Projeler bittiğinde burası Bağdat Caddesi’nden daha değerli olacak” dedi.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 48 adet daireden oluşan Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri fiyat bilgisine göre daireler 200 bin TL' den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Ninova İnşaat Gaziosmanpaşa, Etiler ve Bağdat Caddesi'nde proje geliştirecek!

Ninova İnşaat İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Etiler ve de Gaziosmanpaşa Yıldıztabya'da 2 projeye imza atmaya hazırlanırken Anadolu Yakası'nda da Bağdat Caddesi 'nde proje geliştirmeyi hedefliyor.

Öniz Bağdat fiyat Haberi

Öniz Bağdat fiyat

27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Öniz Bağdat projesi toplam 199 bağımsız bölüm olmak üzere 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkandan oluşuyor. Projede 38 adet 2+1, 138 adet 1+1 ofis tipi daireler bulunuyor. 

1+1 ve 2+1 daireler 111 - 167 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında yapılacağı proje Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. 

Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile inşa ediliyor. 

Öniz Bağdat projesinde bloklar 4 bodrum 1 zemin ve 7 normal kat olmak üzere toplam 12 kattan meydana geliyor. 


 


24 saat kesintisiz güvenlik, site girişi, blok girişi ve peyzaj alanında güvenlik kameralarına...