29 / 04 / 2024

Öniz Bağdat nerede

Öniz Bağdat nerede

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Ankara Öniz Bağdat fiyat!

Ankara Öniz Bağdat fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkana yer verilen proje Asm İnşaat imzasını taşıyor.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Akiş GYO'dan Bağdat Caddesi'ne 5 katlı bina!

Akiş GYO, İstanbul Bağdat Caddesi’nde satın aldığı 5 katlı bir binayı yıktı ve yerine yeni bir bina inşa edecek. 50 milyon dolarlık yatırımda Akiş’in kiracısı Beymen olacak.

AKİŞ GYO Bağdat Caddesi'ni dönüştürüyor!

Dönüşüm mağazaya girdi İstanbul'un en değerli bölgelerinden Bağdat Caddesi'nde konutlar dönüşümle mağaza oluyor. Akiş GYO, 20 hak sahibine 2'şer milyon dolar ödeyerek aldığı Uşaklıgil Apartmanı'nı 5 katlı Beymen mağazası olarak yeniliyor.

AYİD, Bağdat Caddesi satışlarını fuarlarla hızlandıracak!

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Akiş ile Beymen Bağdat Caddesi'ni yeni bir kimliğe kavuşturacak!

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Uşaklıgil Apartmanı, Akiş GYO-Beymen işbirliğiyle yepyeni bir kimliğe kavuşacak. Uluslararası mimarı ofisi HMKM tarafından projelendirilen Beymen Suadiye’nin Eylül 2016’da açılmasını planlanıyor.

Bağdat Caddesi dönüşümde birinci oldu!

Türkiye’nin en pahalı bölgelerinden biri olan Bağdat Caddesi riskli ilan edilen bina sayısında Türkiye birincisi oldu. Diğer illerden müteahhitlerle birlikte bölgedeki firma sayısı 500’ü buldu

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Bağdat Caddesi'ndeki dairelerin metrekaresi 16 bin 300 TL!

Bağdat Caddesi'nde konut ortalama birim metrekare satış fiyatı 16 bin 300 TL/metrekare iken, Tuzla bölgesinde bu değerin 2 bin 800 TL/metrekare'ye kadar düştüğü gözlendi.

Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Evleri 7 projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kayseri Bağdat Evleri 7'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor!

Dörthan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayseri Bağdat Caddesi Evleri projesinde toplam 33 adet daire ve 1 adet iş yeri bulunuyor. Kayseri Bağdat Caddesi Evleri 6' da fiyatlar 200 bin TL' den başlıyor.

Öniz Bağdat nerede Haberi

Öniz Bağdat nerede

27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Öniz Bağdat projesi toplam 199 bağımsız bölüm olmak üzere 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkandan oluşuyor. Projede 38 adet 2+1, 138 adet 1+1 ofis tipi daireler bulunuyor. 

1+1 ve 2+1 daireler 111 - 167 metrekare arasında değişiyor. Teslimlerin 2019 yılının Nisan ayında yapılacağı proje Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. 

Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile inşa ediliyor. 

Öniz Bağdat projesinde bloklar 4 bodrum 1 zemin ve 7 normal kat olmak üzere toplam 12 kattan meydana geliyor. 


 


24 saat kesintisiz güvenlik, site girişi, blok girişi ve peyzaj alanında güvenlik kameralarına...