02 / 06 / 2024

Onko Koçsel

Onko Koçsel

Onko Koçsel İlaçları, 100 milyon euro yatırımla Gebze Organize Sanayi Bölgesi'de, Türkiye'de sınırlı sayıda üretilen ya da hiç üretilmeyen yüksek aktiviteli ürünler için ileri teknolojiye sahip farmasötik ilaç fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.

Dolar düşmeyecek diyen Ekonomist Selçuk Geçer rakam verdi! Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak

Dolar tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumuz Ekonomist Selçuk Geçer ''dolar düşmeyecek'' diyerek rakam verdi. Bu rakamı görenler hemen dövizciye koşacak.

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Dolar her an patlayabilir! Ekonomist Selçuk Geçer'den şimdi yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Koşun, hemen bakın

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili yürekleri ağza getiren bir açıklama geldi. Dolar her an patlayabilir! Koşun, hemen bakın!

Doların pik seviyesi resmen açıklandı! Dolar Kahini Selçuk Geçer son noktayı koydu! Hemen koşun bakın!

Döviz kurlarında dalgalanmalar devam ederken vatandaşlar doların ne olacağını merak ediyor. Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların pik seviyesini açıklayarak son noktayı koydu. Hemen koşun bakın!

Memur ve emekliye ikinci zam mı geliyor? Ekonomist Selçuk Geçer asıl zam için tarih verdi! Koşun hemen bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer, memur ve emekliye yapılan yüzde 25 zammın sadece bir kaç ay süreceğini söyleyerek ikinci zammın geleceğini açıkladı ve tarih verdi. Koşun hemen bakın!

Dolar bu dönemde zirveye ulaşacak! Selçuk Geçer açıkladı! Hemen buraya koşun, sonra keşke demeyin!

Yüksek kehanetleriyle adından söz ettiren Selçuk Selçuk Geçer yeni bir kehanetiyle dikkatleri üzerine çekti. Analistlerden peş peşe açıklama gelirken Selçuk Geçer`de dolar için bunları yükseliş saymayın uyarısı geldi. Dolar bu dönemde zirve yapacak.

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

Dolarda kıyamet koptu! Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak!

Gündemden düşmeyen Dolar/Kuru hızla 19 liraya Koşarken,  gram altında da hareketlilik devam ediyor. Her dediği bir bir çıkan Selçuk Geçer o flaş rakamı açıkladı! Piyasalar işte bu tarihte yanacak...

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan yatırımcılar döviz bürosuna koştu!

Selçuk Geçer, dolar kurunun yıl başında en az 25-30 TL bandında olacağını söyledi.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Döviz kurunu en iyi yorumlayan ekonomistler arasında yer alan Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi açıkladı ve birçok yatırımcı soluğu döviz bürosunda aldı.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

Onko Koçsel Haberi

Onko Koçsel

Onko Koçsel İlaçları, 100 milyon euro yatırımla Gebze Organize Sanayi Bölgesi'de, Türkiye'de sınırlı sayıda üretilen ya da hiç üretilmeyen yüksek aktiviteli ürünler için ileri teknolojiye sahip farmasötik ilaç fabrikasının açılışını gerçekleştirdi.


İlaç sektöründe ilkleri hayata geçiren öncü firmaların başında gelen Onko Koçsel İlaçları, 1 Temmuz 2015 tarihinde düzenlediği basın buluşmasıyla 100 milyon euro yatırımla Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde hayata geçirdiği farmasötik ilaç fabrikasının açılışını gerçekleştirdi. Yüksek aktiviteli ürünlerin üretimi için hayata geçirilen, alanında ilk ve tek ileri teknolojiye sahip fabrikada, Türkiye'de üretimi sınırlı sayıda olan ya da hiç üretilmeyen yüksek aktiviteli ürünler üretilerek Türk tıbbının hizmetine sunulacak.  


Ölüm nedeninde kanser ikinci sırada

Onko Koçsel İlaçları'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Koç'un açılış konuşmasının ardından farmasötik ilaç fabrikası hakkında bir sunum...