29 / 04 / 2024

onkoloji merkezi türkiye

onkoloji merkezi türkiye

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dış ülkelere bağımlılığı azaltma projeleri kapsamında yapılan yatırımlara her gün bir yenisi eklenirken Neutec, Türkiye’de onkoloji ilacı üretmek için fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de doğalgaz dağıtım merkezi kurulması için adımlar atıldığını ve yol haritasının yıl sonuna kadar netleşeceğini söyledi.

Türkiye, kripto paranın merkezi olabilir!

Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Sefer Levent bugünkü köşesinde son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto parayı kaleme aldı. Sefer Levent yazısında, "Türkiye, kripto paranın merkezi olabilir" dedi.

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Abrıch Investment Limıted Merkezi Britanya Türkiye İstanbul Merkez Şubesi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yiğit    Yalınkaya tarafından açıldı

Kanal İstanbul, Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çılgın proje olarak bilinen ve gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesine ilişkin "Kanal İstanbul özgürlük projesidir" dedi ve Türkiye’yi dünyanın merkezi yapacağını belirtti.

Türkiye Ticaret Merkezi Şikago'da açıldı! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) ABD'de kurduğu Türkiye Ticaret Merkezi’nin açılışı bugün yapıldı.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Hedefimiz Türkiye'yi dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada "Hedefimiz Türkiye'yi, İstanbul Finans Merkezi'nin sağlayacağı avantajlarla dünyada faizsiz finansın merkezi haline getirmek." dedi.

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kore İş Konseyi Başkanı Ali Kibar, "Türkiye, Güney Kore için lojistik merkezi olabilir" dedi.

Ruhsar Pekcan: Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronavirüs salgınının uluslararası yatırımların dünyadaki dağılımını derinden etkileyeceğini belirterek, "Fırsatları iyi değerlendirip, Türkiye’yi yatırımların merkezi haline getirmeliyiz." dedi.

Dubai'deki Türkiye Ticaret Merkezi Şubat sonunda açılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) de desteğiyle Dubai'de yeni bir ticaret merkezi açmaya hazırlanıyor.

onkoloji merkezi türkiye Haberi

onkoloji merkezi türkiye

Neutec, Türkiye’de onkoloji ilacı üretmek için kolları sıvadı. Firma bu alanda dışa bağımlığı azaltmayı hedefliyor.


Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dış ülkelere bağımlılığı azaltma projeleri kapsamında yapılan yatırımlara her gün bir yenisi ekleniyor. Türk ilaç firmalarından Neutec de yeni yatırımlarında hedef rotasını onkoloji alanında ilaç üretimine çevirdi. Türkiye’nin onkoloji alanında yaptığı ciddi harcamalar ve dışa bağılılığından hareketle bu alanda geliştirdikleri projelere değinen firma yetkilileri,” Ülkemiz onkoloji alanında sağlık harcamalarına çok ciddi bütçeler ayıran ve dışa bağımlı bir ülke konumunda. Biz de Onkoloji ilaçlarının Türkiye’de geliştirilmesi ve üretilmesi için ilk adımı attık. Hedefimiz bu alanda dış ülkelere bağımlığı azaltmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak.” açıklamalarına yer verdiler.



Yeni İnhaler Molekülü Çalışmaları Başladı.


Ülkemizde ve Dünyada sık görülen hastalıklardan Astım ve KOAH (kronik obstrüktif akciğer...