02 / 05 / 2024

online e-turizm yarışması

online e-turizm yarışması

European Consumer Choice tarafından düzenlenen ankette Avrupa'da gidilecek en iyi şehir İstanbul oldu...

Tasarım yarışmasında birinci olan modeli Opel üretti!

Opel'in elektrikli modeli Rocks, yakın zamanda gerçekleştirilen 'Design Hack' yarışmasının 1’ncisi ve türünün tek örneği olarak, Opel Rocks e-Xtreme adıyla üretildi.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

ÇEİS Yapı Tasarım Yarışması Ödülleri ertelendi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), 12 Mart'ta düzenleyeceği, çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması” ileri bir tarihe ertelendi...

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'da ödüller 12 Mart'ta verilecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”ndaki projelerin ödüllerini verecek... 

ÇEİS'in düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması'nda heyecan dorukta!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanımını teşvik etmek için gerçekleştirdiği “Yapı Tasarım Yarışması”nda, yepyeni ve heyecanlı bir aşamaya geçildi.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Şehitkamil Mimari Fikir Projesi Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gaziantep’e kazandırılacak olan Sanat Merkezi’nin projesi için düzenlenen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’nda dereceye giren mimarlara ödülleri verildi.

Enerji Verimli Bina Tasarım Yarışması düzenleniyor!

Son zamanlarda enerji verimliliğini artıracak olan yeşil binalar üzerine çalışmalarına hız veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı şimdi de “Enerji Verimli Bina Tasarım” yarışması düzenliyor. Yarışmayı kazanacak olan birinci takım ise ödül olarak yurt dışında eğitim görmeye hak kazanacak.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

online e-turizm yarışması Haberi

online e-turizm yarışması
Avrupa'nın tek online e-turizm yarışmasını düzenleyen European Consumer Choice şirketi, düzenlediği anketle Avrupa'da gidilecek en iyi şehri seçti. 2013 yılında Avrupa'da gidilecek en iyi şehir anket sonucunda İstanbul oldu. 19. Avrupa şehrini geride bırakarak birinci olan İstanbul'u sırayla, Lizbon, Viyana, Barselone, Amsterdam, Madrid Valetta, Nice, Milano ve Stockholm...