04 / 05 / 2024

ons gıda şirketi

ons gıda şirketi

ONS Gıda Tarım Hayvancılık İnşaat Tekstil Sa Ticaret Limited Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Hülya Cellat tarafından kuruldu...

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Burger King, Kanadalı gıda şirketi Tim Hortons’ı satın aldı!

Gıda sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti. ABD’ li Burger King, Kanadalı kahve ve donut üreticisi Tim Hortons’ı resmi olarak satın almak için anlaşmayı imzaladı...

ABGTC İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABGTC İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aıman M E H Bohendi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Deha Vizyon Temizlik İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Vizyon Temizlik İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savaş Demir tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 7 Şubat'ta kuruldu

Arbgtc İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbgtc İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aiman M E H Bohendi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar İnşaat Turizm Gıda Tekstil Özel Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mağrur Özkar Pomakoğlu tarafından 2 milyon 555 bin liralık sermaye ile kuruldu.

RHM Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RHM Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Resul Yazıcı, Hayrullah Yazıcı, Mesut Yazıcı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Camiikebir Mahallesi'nde kuruldu.

Tuval Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuval Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Baskın, Turgut Zaloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Şubat'ta kuruldu.

Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasnur İnşaat Temizlik Taşımacılık ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Delibaş, Nuri Korkmaz tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Günaydın İş Merkezi'nde kuruldu.

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayserilioğlu İnşaat Gıda Yapı Malzemeleri Turizm ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Kayserilioğlu tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 4 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Yapı Sanayi İnşaat Mühendislik Gıda ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Taki Akbulut tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PMT İnşaat Makine Elektronik Gıda Hizmet Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Polat Ali tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta kuruldu.

BYG Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BYG Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat 2014 tarihinde İçerenköy, Değirmenyolu Caddesi, Çetinkaya Sokak'ta kuruldu.

ons gıda şirketi Haberi

ons gıda şirketi

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü gıda maddelerini almak satmak gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak işletmek kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kartal Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı NO:70/C adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Hülya Cellat tarafından...