13 / 05 / 2024

Ontan grup kampanyalar

Ontan grup kampanyalar

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Ortadoğu Grup'tan yazın en iddialı konut kampanyaları!

Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Mod İstanbul, Yeni Nesil Eyüp ve Resim İstanbul projelerinde başlattığı birbirinden cazip kampanyalarla bu yaz ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Ontan Grup'un yeni projeleri yolda!

Ontan Grup 2006 yılında, inşaat fakültesindeki arkadaşlıklarını profesyonel iş hayatına taşıyan genç girişimci mühendisler Onur Ökten ve Taner Akçınar tarafından kuruldu. 10 yıllık genç bir firma olmasına karşın firma, inşaatta dünyanın en büyük 250 sıralamasına göz dikti.

Ortadoğu Grup ramazana özel kampanyalarına başladı!

İnşaat sektörünün önde gelen, köklü şirketlerinden Ortadoğu Grup, hayata geçirdiği Resim İstanbul Nefes, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projelerinde yaptığı ramazana özel kampanyalarıyla herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Ontan Manisa'da teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek!

Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Myvia 414 İzmir projesi!

Şifa Hastanesi'ne ve Yaşar Üniversitesi'ne yakın konumda hayata geçirilen Myvia 414 İzmir projesi Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Myvia 414 İzmir fiyat!

2 bloktan oluşan ve Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığında İzmir Bornova'da inşa edilen İzmir Bornova Myvia 414 İzmir fiyat bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Myvia 414 Evleri!

Myvia 414 Evleri Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığı girişimiyle hayata geçiriliyor. Myvia 414 Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisinden yaralanılarak ev sahibi olmak mümkün.

İzmir Bornova Myvia 414 Konutları!

Ontan Grup, Gözde Yapı ve MŞB İnşaat ortaklığı imzası taşıyan İzmir Bornova Myvia 414 Konutları 'nın ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

İzmir Bornova Myvia 414 teslim tarihi!

İzmir Bornova'da inşa edilen ve Gözde Yapı, Ontan Grup ve MŞB İnşaat ortaklığı ile konumlandırılan İzmir Bornova Myvia 414 teslim tarihi...

Ontan grup kampanyalar Haberi

Ontan grup kampanyalar

Ontan Grup, İzmirde hayata geçirdiği Modda Bulvar'da kampanyalara devam ediyor. Modda Bulvar projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. İzmir'in sosyal yaşam projesi olan Modda Bulvar alıcılara 0.98 faiz ile 48 ay vade imkanı sunuyor. 

Modda Bulvar 5 blok, 1050 daireden oluşuyor. Modern mimarisyle proje 2+1, 3+1, 4+1 daireleri, benzersiz sosyal alanları ve farklı tip daire seçeneklerine sahip. 

İzmir Çevreyolu ve Otogar bağlantı yolunun kesişme noktasında yer alan Modda Bulvar, yapılması planlanan Halkapınar – Otogar Metrosu ve 7 kilometre uzunluğundaki 6 şeritli Buca Uçan Yol projesine yakın mesafede konumlanıyor. Ayrıca, Modda Bulvar MOSB 9 dakika mesafede.

Modda Suites'de son 7 daire

2+1 veya 3+1 olmak üzere toplam 72 konuttan oluşan Modda Suites projesinde son 7 daire. Temmuzda teslim edilmesi planlanan dairelerde fiyatlar 1,19 faiz...