29 / 04 / 2024

Ontan İnşaat Bayraklı nerede

Ontan İnşaat Bayraklı nerede

Ontan İnşaat, Bornova'dan sonra Bayraklı'da yeni projesine başlıyor. Ontan İnşaat Bayraklı projesi 261 adet konut, 15 ofis ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Projenin lansmanı 5 Kasım'da yapılacak...

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Modda Port'ta 5.9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler Haziran 2023'te!

Ontan İnşaat tarafından hayata geçirilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Modda Port'ta 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ontan İnşaat imzası ile inşa edilen Modda Port'ta fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Söz konusu projede fiyatlar 2021 yılının Mart ayında 1 milyon 300 bin TL'den başlıyordu.

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Modda Bulvar'da detaylar belli oldu! Lansmana özel 0,79 faizle!

Modda Bulvar projesi İzmir Bornova'da hayata Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 0,79 faizle ödemeler yapılıyor. 

 Modda Suites Bayraklı’nın çehresini değiştiriyor!

Ontan İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Özgür Güzel, projelerinde sadelik, huzur ve güven döneminin başladığını açıkladı ve  “Modda Suites’te bunu ön plana çıkardık” dedi.

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Ontan İnşaat Bayraklı nerede Haberi

Ontan İnşaat Bayraklı nerede


İzmir Bornova'da Myvia 414, Myvia Bahçe projelerini hayata geçiren Ontan İnşaat, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde yeni projeye başlıyor. Ontan Bayraklı projesinde 261 adet konut, 51 adet ofis, 17 adet ticari birim bulunuyor.


5 Kasım'da lansmanı yapılacak olan Ontan Bayraklı projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. 21 katlı tek blok olarak tasarlanan projenin 10. katında fitness, 15. katında yüzme havuzu, 18. katında çocuk oyun alanı bulunuyor.


Ontan İnşaat Bayraklı projesi 18 milyon TL bedele sahip. Yakında ruhsatı çıkacak olan Ontan Bayraklı projesinde toplam 210 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark alanı yer alıyor. 15 bin 90 metrekare kapalı alana sahip olan projede teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor.



Tel:+90 232 435 2483

Web:www.ontan.com.tr

Gülcihan YELKENCİ...