28 / 04 / 2024

Ontan İnşaat konut projeleri

Ontan İnşaat konut projeleri

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Ontan İnşaat Cezayir ve Mozambik’te proje teklifi verdi!

Ontan, 10 yıl içerisinde “Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firmaları Listesi”ne girmeyi hedefliyor. Azerbaycan ve Rusya’da iki projesi bulunan şirket, şimdi de Cezayir ve Mozambik’te teklif verdi.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Aydın’da konut sektörünün önü açıldı!

Özbaşak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteahhit Kasım Payza, konut kredisi faiz oranlarının düşmesinin Aydın’da bitme noktasına gelen konut sektörüne de nefes aldırdığını belirtti.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yükseldi!

Konut kredisi faiz oranlarının artması ile kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranları da yükseldi. Kentsel dönüşüme devlet desteği ne kadar? En düşük kentsel dönüşüm konut kredisi hangi bankada?

Kentsel dönüşüm konut kredisi fırsatları!

VakıfBank kentsel dönüşüm konut kredisi kapsamında yüzde 1.14!ten başlayan faiz oranlan iie bankalar arasında görülen en düşük faizli konut kredisi ürününü sunuyor...

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Aydın 206 konut ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İli, İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1.14’e geriledi!

Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi faizleri yüzde 1.14’den başlıyor. VakıfBank’ın kullandırdığı kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri devlet desteği ile beraber yüzde 1.14’e geriledi…

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ontan İnşaat konut projeleri Haberi

Ontan İnşaat konut projeleri

Ontan İnşaat yurt içi ve yurtdışı taahhüt işlerinin yanında, başta İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen bir vizyon sergiliyor. İşte Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...


1-    MODDA PORT

Ön talep toplama aşamasında olan Modda Port, İzmir’de denizi görüp deniz ile iç içe yaşayabileceğiniz, İzmir Körfezi’nin tam ortasında, Konak’ta yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede, kapalı otopark, Mİ residence hizmeti, tenis kortu, fitness salonu, özel havuz, house keeping, vale hizmeti, kafeler ve alışveriş mağazaları, araç yıkama, kuru temizleme hizmeti, sizin ve aileniz için en ince detaylarla düşünüldü.

Web: http://moddaport.com


2-    MODDA BAYRAKLI

Modda Bayraklı, yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunuyor. Hep özlemini duyduğunuz gökyüzünü kucaklayan, şaşırtıcı peyzaj düzenlemeleri ile...