20 / 05 / 2024

ontan inşaat myvia 414

ontan inşaat myvia 414

Myvia 414 'te anahtar teslimleri Kasım 2014'te gerçekleşecek, proje 2 blok halinde yükseliyor

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

Ontan İnşaat yeni yılda 3 proje hayata geçirecek!

Ontan İnşaat’ın Bornova’daki ‘Modda Bulvar’ projesini basın tanıttı. Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, yeni yılda 3 proje planladıklarını açıkladı.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Toplam 97 daireden oluşan Modda Bayraklı Evleri 8 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat!

Nakitte yüzde 5 indirim sağlanan Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 97 konuttan oluşuyor.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 2+1'lerde 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesinde peşin alımlara yüzde 5 iskonto uygulanıyor...

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir’de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Ontan İnşaat yurtdışında büyüyor!

İzmir'de nitelikli projeler inşa eden Ontan İnşaat, yurtdışında büyüyor. Cezayir, Mozambik, Fildişi, Sri Lanka gibi ülkelerde farklı ölçeklerdeki projelerle büyüyen Ontan, inşaat şirketinden bir yatırım grubuna dönüşmeyi hedefliyor.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat Projesi!

Ontan İnşaat, Modda Bayraklı projesinin lansmanını 21 Eylül'de gerçekleştiriyor. Modda Bayraklı projesi 2017 sonunda tamamlanacak...

Ontan İnşaat'tan 6 yeni proje!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, “2016’nın son çeyreğinde İzmir’de “Modda” markasıyla 2 tane lansmanımız olacak. 2017’de İzmir’de 4 tane proje gerçekleştireceğiz. İzmir’deki planlarımızın içinde yaklaşık 170 bin metrekarelik bir “ofis park” projesi var” dedi.

Ontan İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Ontan Bayraklı'nın satışlarına devam eden Ontan İnşaat yeni projeler için kolları sıvadı. Bayraklı ve Çınarlı'da 2 yeni proje inşa edecek olan firma yeni projelerini 2016 içerisinde satışa çıkaracak.

Ontan İnşaat Ontan Bayraklı satılık!

Ontan İnşaat Ontan Bayraklı satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Ontan İnşaat Modda Mavişehir'de yaşam başladı!

İzmir'in yaşam merkezi Mavişehir'de Ontan İnşaat yatırımı olarak inşa edilen; özgürlük ve modern yaşam tarzını yansıtan, MODDA Mavişehir sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Ontan İnşaat'tan Manisa'ya 130 dairelik proje!

Ontan İnşaat, Ontan Manisa projesinin örnek dairesini Manisalılar ile buluşturdu. Mimari çizgisi ile fark yaratan proje, lüks ve konforu 1 +1 ve 2+1 'den oluşan 130 bağımsız bölümden oluşuyor.

ontan inşaat myvia 414 Haberi

ontan inşaat myvia 414

Myvia 414 MŞB İnşaat, Ontan Grup ve Gözde Yapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Proje kapsamındaki konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Myvia 414 projesi AVM, residence, otel ve ofisten oluşuyor. 2 blok halinde yükselen projeden firma bünyesinde tasarlanan ödeme planı ile konut sahibi olunabiliyor.

Myvia 414'te yer alan bloklar 6 katlı olarak tasarlandı. AVM, residence, otel ve ofisin bulunduğu projede fiyatlar 143 bin liradan başlıyor. 

Yaşar Üniversitesi'nin ve Şifa Hastanesi'nin yakınında hayata geçirilen Myvia 414 'ten yüzde 65 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Myvia 414'ün Kasım 2014'te teslim edilmesi planlanıyor.

Web Adresi: http://www.ontan.com.tr/

Ceren...