03 / 05 / 2024

Ontan Manisa teslim

Ontan Manisa teslim

Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Manisa 100 bin konut projesi sahiplerine teslim ediliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 100 bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirdiği 396 konut hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Manisa'da deprem konutlarının inşaatı tamamlandı!

Önceki yıl Manisa'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen konutların yapımı tamamlandı. Yeni konutlar kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Manisa'daki 2 bin 500 sosyal konutu sahiplerine teslim edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Manisa'da 2 bin 500 sosyal konutu projelendirip, kuralarını çektiklerini ve yakın zamanda hak sahiplerine teslim edeceklerini belirtti.

Manisa Turgutlu'da yapılacak biyogaz tesisine halktan tepki!

Manisa Turgutlu’da yerleşim yerleri ve tarım arazilerine inşa edilmek istenen biyogaz tesisinin kurulmasını istemeyen halk, dava açma yoluna gidiyor. İtiraz dilekçelerini yetkililere teslim eden Turgutlu halkı, tesisin içme sularını da tehlikeye soktuğunu aktardı...

TOKİ Manisa Yunusemre'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Yunusemre projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Manisa'da TOKİ konutları teslim edildi!

Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi 1. Etap 1101 Konut Anahtar Teslim Töreni dün gerçekleşti. Törende konuşan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ olarak 81 ilde 551 şantiyede çalışmalarının devam ettiğini açıkladı..

TOKİ Manisa Demirci Konutları teslim edildi!

Manisa'nın Demirci ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından inşa ettirilen 255 konut törenle sahiplerine verildi.

Modda Port ne zaman teslim?

Modda Port Ontan Gayrimenkul tarafından İzmir  Konak’ta hayata geçiriliyor. Peki Modda Port ne zaman teslim edilecek?

Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Ontan Modda Suites projesi Ontan İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ontan Modda Suites ne zaman teslim?

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın Manisa'da kurduğu ve iki bloktan oluşan 130 konutluk Ontan Manisa projesinin ikinci bloğunda da yaşam başladı.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Manisa Turgutlu'da teslimler Haziran'da!

TOKİ tarafından Manisa Turgutlu İlçesi'nde inşa edilen 282 konutun teslim tarihi açıklandı. Konutlar Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Ontan Manisa teslim Haberi

Ontan Manisa teslim

2015 yılına Ontan Bayraklı projesinin lansmanı ile başlayan Ontan Grup, geçtiğimiz günlerde Ontan Manisa projesinin ikinci lansmanını gerçekleştirdi. 5 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen ve 130 adet bağımsız bölümden oluşan Ontan Manisa'nın 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Profesyonel yönetim

Ontan Manisa'nın açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, SPA, Türk hamamı, sauna ve rezidance hizmetleriyle Manisa'da benzeri olmayan çok özel bir proje olduğunu dile getiren Ontan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Sait Özmeydan, "Manisa için bu yatırımı planlamadan önce, kentin ihtiyaçlarını ve beklentilerini değerlendirdik. Sanayisiyle, gelişim hızıyla, dinamik ve genç nüfus yapısı ile Türkiye ortalamasının üstünde. Bunların yanı sıra teşvik bölgesi kapsamında ve Çandarlı limanının da bitmesiyle lojistik açıdan tercih sebebi olması bizi bu projeyi planlamaya yönlendirdi" dedi.Ontan Manisa'da kapalı bir site içerisinde 1+1...