07 / 07 / 2024

onur air ek bayram seferi

onur air ek bayram seferi

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu...

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

İndirimler peş peşe geliyor! Şimdi de ayçiçek yağına indirim geldi! Fiyatı duyan o markete akın etti

ONUR market aracılığı ile ayçiçek yağına indirim yapıldığı duyurulunca vatandaş o markete akın etti. Fiyatı duyanlar fırsatı kaçırmamak için elini hızlı tutup Onur markete akın etti. Peki Onur markette ayçiçek yağının fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sms Metal Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Onur Şimşek tarafından kuruldu.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

SGK'dan satılık yolcu uçağı!

Borçlarını tahsil edemeyince Onur Air'e ait yolcu uçağını haczeden Sosyal Güvenlik Kurumu 26 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onçi Yapı Malzemeleri Lojistik Mobilya Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Onur Çiçek tarafından kuruldu.

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Onur Şimşek Archıtects Mimarlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Onut Şimşek tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Düzce Dr. Talat Bahçebaşı Hastanesi'nin ek binası tamamlandı!

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü, hastanenin ek binasının zorlu bir süreçten geçerek tamamlandığını açıkladı. 

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Eksan Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Hızır Onur Ekşioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Akyazılı Caddesi'nde kuruldu.

Trabzon Özel Karadeniz Hastanesi ek bina inşaatına başlıyor!

Açıklama yapan Özel Karadeniz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şafak İslamoğlu, "Kendini fazlası ile aşan Hastanemiz en kısa sürede ek bina inşaatına başlayacaktır. Bu müjdeyi vermekten büyük onur duymaktayım." dedi...

onur air ek bayram seferi Haberi

onur air ek bayram seferi


Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler havayolunu tercih edince uçak biletleri günler öncesinden satıldı. Havayolu şirketleri artan talep karşısında 193 ek sefer koydu. Bazı havayolu şirketleri talebin yoğun olduğu bölgelere geniş gövdeli uçaklarla sefer düzenleme kararı aldı.



Havayolu şirketleri de artan yolcu talebini karşılayabilmek için ek sefer koydu. Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bayram süresince özellikle Antalya, Dalaman, Trabzon ve KKTC'ye ek sefer düzenledi.



TÜRK HAVA YOLLARIN'DAN 49 EK SEFER


Türk Hava Yolları (THY), bayramda yoğun talep üzerine 49 ek sefer koyma kararı aldı. THY, yurt içinde Antalya'ya 5, Bodrum'a 22, Dalaman'a 5, Trabzon'a 5 yurt dışında da Doha'ya 3, Cidde'ye 2, Kuveyt'e 6 ve Yanbu'ya bir ek sefer koydu.



ATLAS JET, BODRUM'A EK SEFERLER KOYDU


Bayram döneminde Atlasjet de İstanbul...