29 / 04 / 2024

Onur Akçay

Onur Akçay

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Optimum Tesis ve Hizmet Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Optimum Tesis ve Hizmet Yönetim Anonim Şirketi, Cengiz Dilli, Onur Akçay tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Zeytinburnu, Cevizlibağ Yeşil Plaza'da kuruldu

GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

GOP Yeşil Proje Yapı Anonim Şirketi, Alaittin Sılaydın, Cengiz Dilli, Kamil Engin Yeşil ve Onur Akçay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Kredi ile ev almak isteyenlere kritik uyarı: Kredi maliyetini düşüren avantajlı yöntemleri seçin!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi ile konut sahibi olmak isteyenleri, kredi maliyetlerini düşüren avantajlı fırsatları seçmeleri konusunda uyardı.

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ibma İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Akçay ve İlkay Bal ortaklığında kuruldu.

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

Denizim Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Denizim Hafriyat Nakliyat İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Durmaz Madencilik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akçay tarafından kuruldu.

Çimento sektörü depremler sebebiyle yaşanacak dönüşüme odaklandı!

​​​​​​​Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, Kahramanmaraş merkezli oalrak yaşanan deprem felaketinin ardından sektörün ana gündeminin iç piyasa olduğunu dile getirdi.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebilfez Akçay tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Konut kredilerinde limit yükseldi! Ev alacaklar hemen bakın! Sigorta masraflarından tasarruf edebilirsiniz!

Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş. Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Murat Akçay, kredi kullanılabilecek üst limitin artmasıyla, hayat sigortalı kredi teklifi seçeneğiyle başvurmayı tercih eden tüketicilerin sigorta masraflarının da arttığını söyledi.

İndirimler peş peşe geliyor! Şimdi de ayçiçek yağına indirim geldi! Fiyatı duyan o markete akın etti

ONUR market aracılığı ile ayçiçek yağına indirim yapıldığı duyurulunca vatandaş o markete akın etti. Fiyatı duyanlar fırsatı kaçırmamak için elini hızlı tutup Onur markete akın etti. Peki Onur markette ayçiçek yağının fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kns İthalat İhracat Gayrimenkul Pazarlama Otomotiv İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Pendik'te Nalan Akçay tarafından kuruldu.

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Bm Teknik Yapı Limited Şirketi bugün Pendik'te Eren Akçay tarafından kuruldu.

Onur Akçay Haberi

Onur Akçay

Yeşil Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi istifa ve atama hakkında açıklama yaptı. 


Yeşil Yatırım'ın yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden ayrılan Işık Gökkaya'nın istifası kabul edildi.


Şirketin kurumsal yönetim komitesinin önerileri ile Onur Akçay'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve başkan vekili olarak atanmasına oybirliği ile karar verildi.


Yeşil Yatırım'ın KAP açıklaması:
Yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden ayrılan Işık Gökkaya'nın istifasını kabulü ile Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Onur Akçay'ın ilk genel kurul toplantısında genel kurulun onayına sunulmak üzere, Türk Ticaret Kanunu madde 363 uyarınca Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesine ve başkan vekili olarak atanmasına oybirliği ile karar...