05 / 05 / 2024

Onur Bayram kentsel dönüşüm projesi

Onur Bayram kentsel dönüşüm projesi

Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yerleşkesi Urla'da bulunan İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Onur Bayram ve Çağla Boztepe "Toplumun kentsel dönüşüm algısı" konulu proje ile katılıyor...

Kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? Evini dönüştürecekler dikkat!

Avukat Onur Cingil, kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararını değerlendirdi. Peki kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? İşte ayrıntılar...

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır bugünkü köşe yazısında söz konusu çalışmaları kaleme aldı.

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm sevinci!

Kadıköy'ün en ihmal edilmiş semti Fikirtepe'de bugünlerde bayram havası esiyor. Fikirtepe'de 9 yıldır kangren olan kentsel dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Bölge vatandaşları sevinçlerini " Şimdi umutlarımız yeşerdi. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız" diyerek dile getiriyor...

Kirazlıtepe'nin 103 dönümü kentsel dönüşüme hazır!

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm teşviklerle hızlanıyor!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, devletin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kazandığını söyledi...

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ceylan İnşaat’tan Kurban Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kadıköy Göztepe’de hayata geçirdiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları ile Ceylan İnşaat; Kurban Bayramı’nı özel bir kampanyayla kutluyor. Alıcılarına

Cevdet Bayram'dan Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tüneli'ne itiraz!

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünel projesinin, bir çıkışı da kentsel park Ortaköy Vadisi’ne yapılıyor. CHP’li Meclis üyesi Cevdet Bayram, çalışmaların durdurulması istemiyle Koruma Kurulu’na itiraz etti.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Menemen'in Sesi İzmir Gazetesi'nin köşe yazarı Bayram Görer bugün köşesinde Menemen'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına yer verdi. Peki Menemen'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Antalya Kepezaltı kentsel dönüşümü ne durumda?

Kepezaltı-Santral mahallelerinin sakinleri endişeli. Kentsel dönüşüm projesi ile yıllar sonra evlerine ve tapularına kavuşmayı bekleyen mahalle sakinleri bayram sonu başlayacak denilen fakat hala bir gelişme olamayan dönüşüm projesi konusunda tepkili..

Onur Bayram kentsel dönüşüm projesi Haberi

Onur Bayram kentsel dönüşüm projesi

TÜBİTAK'ın düzenlediği Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'na yerleşkesi Urla'da bulunan İzmir Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Onur Bayram ve Çağla Boztepe "Toplumun kentsel dönüşüm algısı" konulu proje ile katılıyor. 


Proje kapsamında Urla Yenice mahallesinde anket çalışması yapan Bayram ve Boztepe, bu projede amaçlarının halkın kentsel dönüşüm denince ne anladıklarını ortaya koymak olduğunu ifade etti. 


Habertürk...