11 / 05 / 2024

Onur Keskin

Onur Keskin

Emin Endüstriyel Yapılar İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Bulut ve Onur Keskin tarafından 500 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2014 tarihinde kuruldu...

Paspartu Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paspartu Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kahraman Onur Keskin tarafından kuruldu. 

Onur Park Life İstanbul'da 3.500 TL taksitle!

Onur Park Life İstanbul Projesi, yüzde 25 i peşin yüzde 25 i vade farksız taksitle, geri kalanını teslimde öde avantajı sunuyor! 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunuyor.

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Doğanay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel fırsatları!

Bahçeşehir ‘in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel ve sınırlı sayıdaki 2+1, 132 metrekare daireler şimdi 345 bin TL.

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kutay Keskin Mimarlık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Beyoğlu'nda Kutay Keskin tarafından kuruldu.

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

Onur Öngün: Türkiye'nin performansını arttırması gerekiyor!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, Türkiye'nin geldiği noktayı ve sonrasındaki planlarının ne şekilde olması gerektiğini vurguladı.

Onur Park Life İstanbul’da 345 bin TL'ye 2+1 daire!

Bahçeşehir ‘in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel ve sınırlı sayıdaki 2+1, 132 m2 daireler şimdi 345.000 TL.

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kırıkkale Keskin Bozkurt Mahallesi 126 adet konut1 1 adet ticaret merkezi, 1 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Onur Park Life ne zaman teslim?

Onur Park Life Esenyurt projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor. Onur Park Life Esenyurt projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Onur Park Life İstanbul'da 345 bin TL'ye 2+1 daire!

Onur Park Life İstanbul'da 135 metrekare 2+1 daireler 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Onur Park Life 1. etap Haziran 2018'de teslim edilecek...

Onur Keskin Haberi

Onur Keskin


Emin Endüstriyel Yapılar İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Ağustos 2014 tarihinde Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde 500 bin TL sermaye ile  kuruldu. 


Şirket Ortakları;


Ad Soyad Sermaye

MURAT BULUT 200.000,00 TL

ONUR KESKİN 300.000,00 TL


Emin Endüstriyel Yapılar İnşaat ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

a)  Yurt içinde ve yurtdışında endüstriyel üretim tesisleri, depolar kurmak, soğuk hava depoları, lojistik depo ve antrepolar kurmak, veya bu tesisleri kurulu olarak satın almak, kiralamak veya kiraya vermek suretiyle işletmek. b) Her türlü sanayi ürünleri ve yarı mamüller alım satımı yapmak. Bu malların üretimini ithalat ve ihracatını yapmak.  c) Her türlü metal ürünlerinin imalatını, işlemesini ve alım satımını yapmak. Bu malların ithalat ve ihracatını yapmak.  d) Kurulu fabrika ve üretim...