16 / 05 / 2024

Onur Öngünden seçim görüşü

Onur Öngünden seçim görüşü

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.

Seçim sonrası yetkililere çağrı ‘Yapısal reformlar gündeme alınmalı’

İnşaat sektöründen seçim sonrası çağrı geldi. Sektör temsilcileri, 28 Mayıs’ta yapılan ikinci tur seçimleri sonrası üretim ve satışları artırıcı politikaların hızla devreye alınmasını talep ediyor.

İnşaat sektöründen seçim sonrası üretim ve satışları artırıcı politika çağrısı!

İnşaat sektörü temsilcileri seçim sonrasında yaptıkları açıklamalarda kredi faizlerinin düzenlenmesi ve yapısal reformların devreye alınması şeklinde isteklerini dile getirdi. Sektörde yabancıya konut satışlarında artış  öngörülüyor. 

Bu bankalar seçim sonrası resmen ipleri kopardı! Garanti, Ziraat, Akbank, ING ve TEB tek tek duyurdu! Hemen bir bakın!

Bu bankalar seçim sonrası resmen ipleri kopardı... Garanti, Ziraat, Akbank, ING ve TEB tek tek duyurdu... Hemen bir bakın...

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

Seçim öncesi konut kredisi faizlerindeki düşüş devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde düşer mi? Seçimlerden önce konut kredisi faiz oranları ne olur? 

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

AK Parti'nin 11 maddelik seçim manifestosu belli oldu!

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 maddelik seçim manifestosu açıkladı. İşte o 11 madde...

Seçim dönemleri, ticari gayrimenkulde fırsat alımları yaratır!

Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir yaptığı açıklamada ‘Seçim dönemlerinde oluşabilecek ekonomik durgunluğuna karşı, gayrimenkullere kampanyalar artar, fiyatlar düşer’ dedi

AK Parti'nin seçim manifestosunun detayları belli oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna duyuracağı 10 maddelik seçim manifestosunun detaylarına son rötuşlar yapılıyor.

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Schmetterlıng Akdeniz Bilişim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuz Akdeniz tarafından kuruldu. 

Nef’ten seçim sonrası 47 milyon TL tutarında satış!

2017 yılında yaklaşık 2 bin adetlik konut satışı ve 1,5 milyar liralık ciro elde eden Nef seçim sonrasında sadece iki günde 70 daire sattı...

Onur Öngünden seçim görüşü Haberi

Onur Öngünden seçim görüşü


Haziran’da gerçekleşen seçimlerin ardından durgun bir geçiş dönemi yaşayan  gayrimenkul sektörü, sandıktan yeniden ‘tek başına iktidar’ çıkmasıyla beklentilerini artırdı. Sektörün önde gelenleri 7 Haziran-1 Kasım arasındaki geçiş döneminde gayrimenkul alanlara adeta ‘büyük ikramiye’ vurduğunu belirtirken, yabancı sermayenin de yeniden Türkiye'ye yöneleceğini söyledi.


Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir. Özellikle iki seçim arasında piyasaların oldukça sıkıntılı olduğu bir dönemde yatırım yapanlara dikkati çeken Öngün, “Bu geçiş döneminde risk alarak yatırım yapanlara adeta ‘büyük ikramiye’ vurdu. Herkesin bekleme pozisyonuna geçtiği bir dönemde alım yapanlar şimdi o dönemde attıkları doğru adımın tadını çıkarabilir” dedi.


"Çarklar dönecek"


Önümüzdeki günlerde piyasaların hızlı bir canlanma süreci yaşamasını beklediklerini dile getiren Öngün, şöyle devam etti:


“Haziran’daki sonuçların ardından herkes...