29 / 04 / 2024

Onur Özkan

Onur Özkan

Onay Çelik Yapı Üretim Limited Şirketi, Onur Özkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Büyükçekmece, Mimarsinan Mahallesi, Merdivenli Sokak, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Onay Çelik Yapı Üretim Limited Şirketi kuruldu!

Onay Çelik Yapı Üretim Limited Şirketi, Onur Özkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Büyükçekmece, Mimarsinan Mahallesi, Merdivenli Sokak, Kardeşler Apartmanı'nda kuruldu.

Onur Öngün: Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: " Sadece metropoller değil, Anadolu'nun dört bir yanı yatırım ve cazibe merkezi oldu. " açıklamasını yaptı..

Kaan Özkan'ın Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza kitabı çıktı!

Kaan Özkan, Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza ile yaptığı söyleşiyle Mehmet Tuza'nın hayatını kitaplaştırdı ve Tuza'nın Penceresinden Mehmet Tuza Kitabı'nı yayımlandı.

Nihat Özkan: Sebze ve meyve hali yapılmalı!

Hangi arazide hangi ürünün yetiştirilmesi gerektiğinin belirlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Dr. Özkan, " Sebze ve meyve hali yapılmalı " diye konuştu.

Manolya Onur ve sevgilisi Can Bozok Phuket'te villa satıyor!

Manolya Onur ile sevgilisi Can Bozok yılın 7 ayını Phuket'teki muhteşem villalarında geçiriyor. Yazın Bodrum'a gelip tekrar dönüyorlar. Çift, Phuket adasında villa satıyor..

Mehmet Özkan: Kültürpark Fuar Alanı'na stadyum inşa edilsin!

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark Fuar Alanı'nın dörtte birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılması teklifinde bulundu.

Onur Öngün: Rant vergisi yüzyılın reformu!

Onursal AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün,"Kamuda Şeffaflık Paketi" kapsamında yer alan kanun tasarısının gayrimenkul ve inşaat sektörü açısından "yüzyılın reformu" olduğunu belirtti.

Onur Öngün: Gayrimenkul yatırımları kazanç kapısı olma yolunda ilerliyor!

Onursal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, " İnşaat sektöründeki hızlı gelişimin doğru okunması durumunda gayrimenkul yatırımları en büyük kazanç kapısı olur " dedi.

Sudi Özkan kimdir?

Kumarhaneler Kralı olarak bilinen, Princess Hotel zincirinin sahibi Sudi Özkan kimdir? Yurtiçi ve yurtdışında kaç oteli var? Hangi sektörlerde faaliyet gösteriyor? İşte Sudi Özkan...

Onur Başkan kimdir?

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Onur Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adil Tomrukçu, Ercihan Yavuz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta kuruldu.

Özkan Özgüven kimdir?

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kimdir? Özkan Özgüven, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özkan Özgüven, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Özkan Özgüven..

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlü Özkan İnşaat Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özkan Özlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Onur Özkan Haberi

Onur Özkan

Onay Çelik Yapı Üretim Limited Şirketi, Onur Özkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Onay Çelik Yapı Üretim Limited Şirketi iş konusu; Çelik Konstrüksiyon, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak resmi veözel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,tüneller,limanlar,fabrikalar,yollar,köprüler,bnetler, barajlar,lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut , kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar iş yeri otel motel villa pansiyon hastane cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,...