02 / 05 / 2024

Onur Şekerlisoy Konut satışları

Onur Şekerlisoy Konut satışları

Gayrimenkul alanında birçok önemli projeye imza atan Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy konut satışlarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Şekerlisoy, "Türkiye genelinde konut satışları yıl sonuna kadar artarak devam edecek." dedi.

Konut fiyatlarındaki dalgalanmalar satışları nasıl etkileyecek?

Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Ocak 2022 konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Onur Şekerlisoy: Konut satışları artarak devam edecek!

Gayrimenkul alanında birçok önemli projeye imza atan Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy konut satışlarıyla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Şekerlisoy, "Türkiye genelinde konut satışları yıl sonuna kadar artarak devam edecek." dedi.

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temeller Konut Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Aykutlu ve Mustafa Onur Yağcı ortaklığında kuruldu.

Onur Genç: Konut kredisi ev alınırken bir aracı oluyor!

Genç yaşında dünyanın en büyük bankalarından İspanyol BBVA'nın başına geçen Onur Genç,

Koronavirüs konut trendlerini değiştirecek! 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Ağaoğlu, koronavirüs salgınının, tüm sektörleri etkilediği gibi, konut sektöründe de trendlerin değişmesine sebep olacağını belirtiyor. Ağaoğlu, karantina süreci bittiğinde, tüketicilerin ne istediklerini çok daha iyi analiz edeceklerini ifade etti..

Onur Life 180 güncel konut fiyatları!

Onur Life 180 güncel konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Projedeki son 20 daire için yeni bir kampanya başlatıldı.

İzmir’e 10 yıl boyunca ciddi konut talebi bekliyoruz!

DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş, İzmir'den konut alanların karlı çıkacağını ifade etti. 10 yıl boyunca İzmir'e ciddi konut talebi beklediklerini söyleyen Durmuş kentsel dönüşümün de gerekli olduğuna dikkat çekti. 

Coordinat Bornova'dan öğrenciler için konut çözümü!

RC Grup Kurucu Ortaklarından Onur Durmuş, üniversite öğrencilerinin konut sorununa değindi. Durmuş Coordinat Bornova projesinin bu soruna çözüm bulduğunu belirtti.

Ege'de de konut kampanyası başlamalı!

Hürriyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mete Tamer Onur bugünkü yazısında Emlak Konut GYO ve GYODER tarafından gerçekleştirilen konut kampanyasını değerlendirdi. Onur, Ege'de de kampanya başlatılması gerektiğini söyledi.

Lema Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lema Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Onur Baçaru ve Harun Baçaru ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Tuzla'da kuruldu.

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Öngün: Bekarlar konut ihtiyacını artırıyor!

Konut projelerinin büyük çoğunluğu geniş ailelerin tercih edebileceği metrekarelerde inşa edilirken, inşaat sektöründe bu arz-talep dengesinin bir süre sonra bozulabileceği konusunda endişeler var.

Onur Park Life ne zaman teslim?

Onur Park Life Esenyurt projesinde ilk etap daire teslimleri Haziran 2018 yılında yapılıyor. Onur Park Life Esenyurt projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor...

Onur Şekerlisoy Konut satışları Haberi

Onur Şekerlisoy Konut satışları


Türkiye İstatistik Kurumu merakla beklenen 2021 yılı ekim ayı konut satış istatistiklerini resmen açıkladı. Gayrimenkul alanında birçok önemli proje hayata geçiren Şekerlisoy Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Şekerlisoy konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şekerlisoy'un açıklamaları şu şekilde:  “Türkiye genelinde konut satışları ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14,9 artarak 137 bin 401 oldu. Satış oranları geçtiğimiz yılın oranlarının üstünde seyretmeye devam edecek. Bunun en önemli nedenlerinden biri kurun tavan yapmasıyla birlikte özellikle metropollerde artan kira fiyatları. Eylül ve ekim ayında hissetmeye başladığımız konut satışlarındaki artış mal sahipleri için de yeni yatırımlara fırsat oldu. Yüksek kiralara karşı satın alma fikri insanlara daha cazip gelmeye başladı. Bu nedenle konut satışlarında İstanbul 26 bin 41 konut satışı ve...