02 / 05 / 2024

Onur Soytürk kimdir

Onur Soytürk kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğüne Onur Soytürk getirildi...

Onur Soytürk kimdir?

İstanbul İmar AŞ Genel Müdürü Onur Soytürk oldu. Peki Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk hangi işlerde görev yaptı?

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Onur İncehasan evli mi? Onur İncehasan kimdir?

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olan Onur İncehasan ne mezunu? Onur İncehasan kimdir? İşte ayrıntılar...

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hry Bilgisayar İnşaat Yapı Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Türk tarafından kuruldu.

Onur Soytürk kimdir Haberi

Onur Soytürk kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul İmar AŞ Genel Müdürlüğü görevine Onur Soytürk'ü atadı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Soytürk, 2004 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde 2005'te çalışan Soytürk, İstanbul'un çevre düzeni planlarının hazırlanması sürecinde yer aldı.

Netcad firmasında 2006-2009 yıllarında GIS uzmanı, 2009-2011 yıllarında da Gaziosmanpaşa Belediyesinde şehir plancısı olarak görev yapan Soytürk, 2011-2012 yıllarında Amplio şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. Soytürk, 2012 yılından bu yana Kentsel Yenileme Merkezi şirketinin Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlendi.

Onur Soytürk ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerinde çalıştı.