06 / 05 / 2024

onur taahhüt Dinyeper Köprüsü ihalesi

onur taahhüt Dinyeper Köprüsü ihalesi

Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ülkenin güneydoğusuna bağlayacak olan Dinyeper Köprüsü’nün inşaat ihalesini Onur Taahhüt kazandı.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepi İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Ahmet Onur Kefeli tarafından kuruldu.

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstra İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Onur Eraydın ve Doğan Güneş ortaklığında kuruldu.

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmd Proje Mühendislik Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Onur Sağ, Semih Kartal ve Seyit Bayram Macit ortaklığında kuruldu.

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Tog Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tog Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  30 bin  TL sermaye bedeli  ile Onur Avci ve  Gökhan Sönmez tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Standart Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Değirmenci tarafından kuruldu.

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Yılmaz ve Onur Çukurlu ortaklığında kuruldu.

Aoc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aoc Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Çakıroğlu ve Akın Çakıroğlu ortaklığında kuruldu.

onur taahhüt Dinyeper Köprüsü ihalesi Haberi

onur taahhüt Dinyeper Köprüsü ihalesi

Ukrayna'nın Zaporojye şehrinde 2004 yılından beri tamamlanamayan köprü inşaatının yapım ihalesini 487 milyon dolarlık teklifle yurtiçi ve yurtdışında karayolu, havaalanı, baraj, iş merkezi ve alt yapı sektörlerinde bugüne dek birçok proje hayata geçiren Onur Taahhüt kazandı. Ukrayna’da bugüne kadar yapılan en büyük ihale olma özelliğine sahip olan Dinyeper Köprü inşaatı ihalesi bugün Ukrayna Bakanlar Kurulu’nda Onur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çetinceviz’in katılımıyla imzalandı. 

Onur Grup Yurt Dışı Projeler Koordinatörü Emre Karaahmetoğlu ihalenin Ukrayna’da bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük ihale olduğunu, böylesine büyük bir projeyi üstlenmekten gurur duyduklarını ve en kısa zamanda tamamlayacaklarını belirtti.  

2004'te başlanmasına karşın sık hükümet değişikliği ve ihtilaller nedeniyle tamamlanamayan köprünün inşaat ihalesini kazanan Onur Taahhüt, sözleşme tarihinden itibaren en geç dört sene içinde projeyi tamamlayacak. Dinyeper...