17 / 05 / 2024

Onur Tekinturhan kim

Onur Tekinturhan kim

Hesapkurdu Kurucu Ortağı Tekinturhan: "Temmuz itibariyle yüzde 0,90'a kadar inen faiz oranları önümüzdeki dönemlerde düşük gelirli ailelerin krediyle ev sahibi olma yolunu tekrar açacak ve kredi talebini olumlu yönde etkileyecektir" dedi.

Faizdeki düşüş, konut kredisine talebi artırdı!

Hesapkurdu Kurucu Ortağı Onur Tekinturhan: "Temmuz itibariyle yüzde 0,90'a kadar inen faiz oranları önümüzdeki dönemlerde düşük gelirli ailelerin krediyle ev sahibi olma yolunu tekrar açacak ve kredi talebini olumlu yönde etkileyecektir" dedi.

Onur Tekinturhan: Faizdeki düşüş, konut kredisine talebi artırdı!

Hesapkurdu Kurucu Ortağı Tekinturhan: "Temmuz itibariyle yüzde 0,90'a kadar inen faiz oranları önümüzdeki dönemlerde düşük gelirli ailelerin krediyle ev sahibi olma yolunu tekrar açacak ve kredi talebini olumlu yönde etkileyecektir" dedi.

Kim Marketler zinciri, Denmar'ı satın aldı!

Kim Mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Samsun Piazza Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri yarışmasında Onur Ödülü kazandı!

Samsun Piazza Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından düzenlenen, "Avrupa'nın En iyi Alışveriş Merkezleri" yarışmasındaki Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde Onur Ödülü'nün sahibi oldu.

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Cüneyt Onur kimdir?

Mimar Cüneyt Onur kimdir? Mimar Cüneyt Onur, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Cüneyt Onur hangi mimarlık firmasında çalışıyor? İşte Mimar Cüneyt Onur'un biyografisi...

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor!

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor. Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air bu sayede Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunacak.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

Onur Elele: Kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50 artarak 1,5 milyona çıktı!

EY Türkiye Vergi Bölümü Kıdemli Müdürü Onur Elele’ye göre, İki yıl içerisinde kira geliri elde eden mükellef sayısı yüzde 50’nin üzerinde artış göstererek 1 milyondan 1,5 milyona çıktı. Kira gelirlerinin beyanında süre yarın doluyor.

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Onur Tekinturhan kim Haberi

Onur Tekinturhan kim

Yaza girerken konutta faiz oranlarının yüzde 0,90 seviyesine kadar gerilemesi düşük gelirli ailelere ev sahibi olma yolunu açtı.


AA muhabirinin, 20 bankadan en uygun kredi tekliflerini toplayarak ziyaretçilerine sunan Hesapkurdu.com'un analizinden elde ettiği bilgilere göre, kredi tekliflerinde en iyi oran yüzde 0,89 olarak gerçekleşirken, kişiye özel ödeme planları ile maliyetler daha da aşağı çekilebiliyor.


Faizlerdeki düşüşle birlikte 10 yıl vadede 100 bin lira konut kredisi kullanmak isteyen bir tüketici aylık bin 373 lira taksit öderken, kredinin tüketiciye toplam maliyeti 166 bin 557 lira oluyor. Tercih edilen vadenin 5 yıla inmesi durumunda ödenecek aylık taksit tutarı 2 bin 158 lira olurken kredinin toplam maliyeti de 131 bin 299 liraya düşüyor.


Vadeyi aşağı çekmek tüketicinin 100 bin lira kredide 40 bin liraya yakın kar...