05 / 05 / 2024

Onurcan Boz

Onurcan Boz

Eron Taahhüt İnşaat Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Eren Boz, Onurcan Boz ortaklığında kuruldu.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi!

Evlerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde kura çekilişi 15 Nisan 2016 gününde yapılacak. İşte Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura katılım isim listesi...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler!

Başvuru döneminin başladığı Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük satılık daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi!

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru ücreti 500 liradır. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi için bugün son gün olarak belirlendi.

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın!

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Projede kura çekilişi 15 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları için son gün yarın...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Onurcan ve Suphiye Onurcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Nayla Konakları Sitesi'sinde kuruldu.

Murat Boz Yeniköy'deki evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı!

Sevgilisi Aslı Enver'le birlikte yaşamaya başlayan Murat Boz, evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı. Aşkını mutlu etmek için kesenin ağzını açan popçu, önceki gün de yüklü bir alışveriş yaptı...

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli başvuru dönemi bugün başlıyor. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği proje Emekli TOKİ Bilecik Bozüyük'de 197 adet konut emekliler için satışta.

TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru dönemi!

TOKİ Bilecik Bozüyük emekli başvuru dönemi yarın başlıyor. Toplamda 197 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 liradır.

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Onurcan Boz Haberi

Onurcan Boz

Eron Taahhüt İnşaat Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Eren Boz, Onurcan Boz ortaklığında kuruldu.


Eron Taahhüt İnşaat Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Televizyon, radyo,basın, yayın gibi her türlü görsel, işitsel ve yazılı medya araçlarını; her türlü yazılı ve görsel diğer araçları kullanarak ve film, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her türlü teknik cihaz ve internet üzerinden her türlü reklamcılık faaliyetlerini yapmak. Bunun için gerekli olan stüdyo ve tasarım atölyeleri kurmak, film, reji, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım, ilan ve reklam işlerini yapmak; başkalarına yaptırmak. 2.Amblem,logo, logotype, gibi her türlü kurumsal ikon çalışmasıyapmak, kurumsal kimlik ve marka kimliği oluşturmak, ikon çalışmalarını,antetli zarf, kağıt, kartvizit, irsaliye, makbuz, muhasebe evrakları, kredi...