25 / 08 / 2024

Onurkent Spor Parkı çalışmaları

Onurkent Spor Parkı çalışmaları

Başakşehirlinin kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen Onurkent Spor Parkı ücretsiz spor parkı halı sahası, duşu, kafeteryası, mescidi ve otoparkıyla tam teşekküllü bir tesis olacak...

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi açıldı!

Tartışmalı yıkımın yaşandığı Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı

Çekmeköy'e spor parkı inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi’nin Nişantepe Mahallesi’ne hayata geçirdiği Spor Parkı hizmete açıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

İzmir'e 26 bin metrekarelik macera parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Atatürk Mahallesi'nde spor, eğlence ve heyecan arayanlara hitap edecek, her yaştan insanın keyifli saatler geçirebileceği yepyeni bir park projesini hayata geçiriyor.

Eyüp Akşemsettin Parkı yeni yüzüyle hizmet verecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçede bulunan spor alanları, yeşil alanlar ve parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ekipler, Akşemsettin Parkı'ında revizyon çalışmalarına başladı.

Onurkent Spor Parkı çalışmaları Haberi

Onurkent Spor Parkı çalışmaları


Başakşehir Belediyesi’nin inşasına başladığı ve yapımı tamamlanmak üzere olan Onurkent Spor Parkı için köprü ve yol çalışmalarına başlandı.

Mart ayında inşası tamamlanacak olan Onurkent Spor Parkı’na yayalar, inşa edilecek köprü ve yeni açılacak yaya yoluyla daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler. Başakşehirlinin kaliteli, modern imkanlarla, uzun mesafeler kat etmeden kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen ücretsiz spor parkı halı sahası, duşu, soyunma odaları, kafeteryası, mescidi ve otoparkıyla tam teşekküllü bir tesis olacak.

Engelli vatandaşlar da unutulmadı

Vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlaması adına yapılan köprü çalışmasında engelli vatandaşlarda unutulmadı. 68m. uzunluğunda ve 2.5m. genişliğindeki çelik köprü engelli ve yaşlı vatandaşlar için asansörlü olarak tasarlandı. Onurkent'ten spor parkının girişine açılan yol ile de vatandaşların güvenliği, yol boyunca...