17 / 05 / 2024

Onurkent Spor Parkı için köprü ve yol çalışması başladı!

Onurkent Spor Parkı için köprü ve yol çalışması başladı!

Başakşehirlinin kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen Onurkent Spor Parkı ücretsiz spor parkı halı sahası, duşu, kafeteryası, mescidi ve otoparkıyla tam teşekküllü bir tesis olacak...




Başakşehir Belediyesi’nin inşasına başladığı ve yapımı tamamlanmak üzere olan Onurkent Spor Parkı için köprü ve yol çalışmalarına başlandı.

 

Mart ayında inşası tamamlanacak olan Onurkent Spor Parkı’na yayalar, inşa edilecek köprü ve yeni açılacak yaya yoluyla daha güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşabilecekler. Başakşehirlinin kaliteli, modern imkanlarla, uzun mesafeler kat etmeden kendi mahallesinde ücretsiz tesislerde sağlıklı bir yaşama kavuşabilmesi için hayata geçirilen ücretsiz spor parkı halı sahası, duşu, soyunma odaları, kafeteryası, mescidi ve otoparkıyla tam teşekküllü bir tesis olacak.

 

Engelli vatandaşlar da unutulmadı

 

Vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlaması adına yapılan köprü çalışmasında engelli vatandaşlarda unutulmadı. 68m. uzunluğunda ve 2.5m. genişliğindeki çelik köprü engelli ve yaşlı vatandaşlar için asansörlü olarak tasarlandı. Onurkent'ten spor parkının girişine açılan yol ile de vatandaşların güvenliği, yol boyunca oluşturulacak sinyalizasyon sistemiyle sağlanacak.

 

2015 yılı içerisinde tesiste havuz inşasının da tamamlanması planlanıyor.



Başakşehir Belediyesi




Geri Dön