16 / 05 / 2024

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Rio İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevzat Aytaç tarafından kuruldu.

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armando İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Ve Kozmetik Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Teknofess İnşaat Elektrik Otomotiv Ambalaj Temizlik Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknofess İnşaat Elektrik Otomotiv Ambalaj Temizlik Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Davut İnalkaç tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunalar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Kaymaz tarafından kuruldu.

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beyzadem İnşaat Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Demirallar Yapı Malzemeleri Mühendislik Elektrik Otomotiv Temizlik Reklam Limited Şirketi Maltepe'de Zeki Sertbaş tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.       2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.     3-Türkiye sınırları...