02 / 05 / 2024

OP Grup

OP Grup

Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.

Opet’in veliahtı Ali Şafak Öztürk inşaatçı oldu!

Opet markasıyla bilinen 11 milyar dolarlık Öztürk Grubu’nun veliahtlarından Ali Şafak Öztürk, OP Grup markasıyla Ankara’ya ilk proje olarak 130 milyon liralık ofis kulesi yapıyor.

Regnum Sky Tower'da yeni yılda KDV yok!

OP Grup ortaklığı ile Canpa AŞ’nin arsasında gelir paylaşım modeliyle Konya yolunda hayata geçirilen Regnum Sky Tower'da yeni yıla özel kampanyalar hazırlandı..

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Ankara, Anadolu’nun iş merkezi konumunda!

Ankara iş dünyasının gözde mekanı haline geldi. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bölgenin Anadolu’nun iş merkezi konumunda olduğunu belirtti.

Firmalar yeni nesil iş merkezlerine yöneldi!

OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların yeni nesil ofis tercihlerini değerlendirdi. Pala, artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğini açıkladı.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Ofisler de KDV indirimi istiyor!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala'nın "Ofis almak isteyenlere de uygun alım ortamları oluşturulmasını istiyoruz" sözlerini değerlendirdi.

Regnum Sky Tower'da anti stres bahçesi bulunuyor!

OP Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara'nın teknoloji ile bütünleşmiş projelerle öne çıktığını anlatarak, "Regnum Sky Tower da bu projelerden sadece biri. Projemizle tüm Türkiye'de fark yaratacağız" dedi.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. Regnum Sky Tower'da anahtar teslimleri Mayıs 2016'da yapılacak.

Regnum Sky Tower'ın lansmanı Ankara'da yapıldı!

Uzaltaş ve Öztürk Holding işbirliğinde kurulan OP Grup'un Canpa ile hayata geçirdiği Regnum Sky Tower'ın lansmanı yapıldı. JW Marriott Hotel'de düzenlenen lansmana, Ankara iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Opet Ankara'da ofis kulesi Sky Tower'ı hayata geçiriyor!

Petrol, maden ve gayrimenkul alanlarında yatırımlarına devam eden Opet'in kurucusu ve ortağı Öztürk Grup, Ankaralı Uzaltaş firmasıyla kurduğu OP Grup ile Ankara'ya ofis kulesi yapacak.

Regnum Sky Tower Ankara' nın en yüksek iş merkezi olacak!

Ankara'nın en yükseği olacak Uzaltaş ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower'ın 150 metrelik yüksekliğiyle tamamlandığında Başkentin en yüksek iş ve yaşam merkezi olacağını belirtti.

OP Grup Haberi

OP Grup

Akaryakıt sektörünün en önemli markalarından OPET’in kurucusu Fikret Öztürk , Uzaltaş firması ile iş ve yaşam merkezi inşa ediyor.


Öztürk Ailesi ve Uzaltaş ortaklığıyla kurulan OP Grup’un Başkent’e kazandırdığı Ankara Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi Projesi, 150 metrelik yüksekliğiyle kentin en gözde binalarından olacak.


Ankara Sky Tower’ın Başkent’teki ilk inşaat projeleri olduğunu vurgulayan OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, titiz çalışmalar sonucu hayata geçirilen projenin kendilerini oldukça heyecanlandırdığını belirtti.


Hızla memur kenti kimliğinden sıyrılarak modern bir Başkent görünümüne kavuşan Ankara’nın şuan yatırım için en cazip kentlerden olduğunu söyleyen Öztürk, “Ankara bizim için çok değerli. Çünkü İstanbul’daki daralma, Anadolu’nun hızla Ankara’ya yönelmesi ve en önemlisi kentteki ‘memur şehri’ algısının yok olması biz yatırımcılar için Ankara’da olmayı heyecanlı kılıyor. Geleceğin yeni Ankara’sı kurgulanırken...