02 / 05 / 2024

Opet Ankara'da ofis kulesi Sky Tower'ı hayata geçiriyor!

Opet Ankara'da ofis kulesi Sky Tower'ı hayata geçiriyor!

Petrol, maden ve gayrimenkul alanlarında yatırımlarına devam eden Opet'in kurucusu ve ortağı Öztürk Grup, Ankaralı Uzaltaş firmasıyla kurduğu OP Grup ile Ankara'ya ofis kulesi yapacak.



Opet kurucusu ve Yönetim Kumlu Başkanı Fikret Öztürk'ün oğlu Ali Şafak Öztürk'ün yüzde 50 - 50 ortak olduğu şirket,  Ankara  ve başka şehirlerde de gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam edecek. 


Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Gmp'un Canpa ile hayata geçirdiği daha önce ismi Sky Tower olarak belirlenen Ankara'daki iş ve yaşam merkezinin ismi 'Regnum Sky Tower' olarak değiştirildi. 


Ankara'nın en yükseklerinden 


Mevlana Bulvarı'nda inşa edilen Ankara Sky Tower'ın 150 metre yüksekliği ile bölgenin en uzun ve gösterişli kulesi olacağını söyleyen Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı ve OP Enerji ve inşaat A$ ortağı Ünal Pala, şöyle konuştu: "50 bin metrekarelik alanda bir proje. 48 metrekareden başlayıp 1000 metrekareye kadar çeşitli tipte ofis alanları mevcut, inşaat, 4 ay önce başladı. 2016 Mayıs sonunda bitecek. Lansmana ocak ayında çıkacağız. 


Tahminen ofislerde, 350 bin liradan başlayıp 6-7 milyona kadar satış fiyatları olacak. Ankara'da sosyal yaşamdan kopmadan verimli çalışma dönemini başlatacak. Projede anti-stres bahçesinden, yüzme havuzuna; spor merkezinden, seyir terasına kadar birbirinden farklı hizmetler sunarak, çalışma hayatına renk katmayı hedefliyoruz. Şu an inşaat çalışmaları hızla devam eden projemiz tamamlandığında Başkent'te ofis tanımında reform yaşatmış olacağız." 


Milliyet




Geri Dön