17 / 05 / 2024

opet ankara sky tower

opet ankara sky tower

Petrol, maden ve gayrimenkul alanlarında yatırımlarına devam eden Opet'in kurucusu ve ortağı Öztürk Grup, Ankaralı Uzaltaş firmasıyla kurduğu OP Grup ile Ankara'ya ofis kulesi yapacak.

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Yeni zam ya da indirim var mı? Opet, PO, Shell güncel fiyatlar açıklandı!

Yeni gelen zamların ardından İstanbul, Ankara ve İzmir'de son dakika benzin, motorin, LPG fiyatlarının ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Aralık 2023 fiyat listesi...

SON DAKİKA: Motorine indirim geldi! İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL?

Sürücülerin dört gözle beklediği akaryakıt indirimi geldi. Peki İstanbul, Ankara, İzmir güncel benzin, motorin, LPG fiyatları kaç TL? İşte BP, Total, Opet, Shell, PO 31 Ekim 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni aya nasıl başladı? İndirim yapıldı mı? Opet, PO, BP 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları sık sık gündem oluyor. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatları ne kadar? İşte Opet, Petrol Ofisi, BP, Shell, Total 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Sky Tower’da 30 ay sıfır faiz!

Ofisini son bir yılda Ankara’nın yeni sembol binalarından olan Regnum Sky Tower’e taşıyanlar, fayda maliyet hesabı yaptıklarında yılı yüksek kazançla tamamladılar.

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Sky Tower'da ofislerde 60 ay 0 faiz fırsatı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla dikkat çeken Regnum Sky Tower, Ankara’da ofis sahibi olma şansını artıran yeni bir fırsat sunuyor.

Regnum Sky Tower'da KDV'siz yıl sonu fırsatı!

Başkent Ankara’nın yeni sembolü Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, 2017’yi “KDV’siz”karşılıyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım!

Ankara’nın neredeyse her bölgesinden görülebilen özel mimarisi ile kentin en çok dikkati çeken yapılarından olan Regnum Sky Tower’da ilk iş günü 1 Kasım olacak.

Ankara'nın büyük firmaları Regnum Sky Tower’da buluşuyor!

Ankara iş dünyası apartmandan bozma ofisler ve niteliksiz iş merkezlerinden kurtulurken, Başkent’in en önemli firmaları Regnum kalitesi ile Konya Yolu’nda hizmete başlayan 156 metre yükseklikteki Regnum Sky Tower’da buluşuyor.

Regnum Sky Tower, Ankara'nın yeni sembolü oldu!

Başkent ile özdeşleşen Ulus’taki Atatürk anıtı, Anıtkabir, Hitit Güneşi, Ankara Kalesi ve Atakule gibi sembollerden sonra şimdi de Regnum Sky Tower eklendi.

opet ankara sky tower Haberi

opet ankara sky tower

Opet kurucusu ve Yönetim Kumlu Başkanı Fikret Öztürk'ün oğlu Ali Şafak Öztürk'ün yüzde 50 - 50 ortak olduğu şirket, Ankara ve başka şehirlerde de gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam edecek. 


Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Gmp'un Canpa ile hayata geçirdiği daha önce ismi Sky Tower olarak belirlenen Ankara'daki iş ve yaşam merkezinin ismi 'Regnum Sky Tower' olarak değiştirildi. 


Ankara'nın en yükseklerinden 


Mevlana Bulvarı'nda inşa edilen Ankara Sky Tower'ın 150 metre yüksekliği ile bölgenin en uzun ve gösterişli kulesi olacağını söyleyen Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı ve OP Enerji ve inşaat A$ ortağı Ünal Pala, şöyle konuştu: "50 bin metrekarelik alanda bir proje. 48 metrekareden başlayıp 1000 metrekareye kadar çeşitli tipte ofis alanları mevcut, inşaat, 4 ay önce başladı. 2016 Mayıs...