17 / 05 / 2024

opet projesi regnum sky tower

opet projesi regnum sky tower

Petrol, maden ve gayrimenkul alanlarında yatırımlarına devam eden Opet'in kurucusu ve ortağı Öztürk Grup, Ankaralı Uzaltaş firmasıyla kurduğu OP Grup ile Ankara'ya ofis kulesi yapacak.

OPET Çanakkale Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek!

OPET, Tarihe Saygı Projesi'yle Çanakkale'nin merkeze bağlı olan Çıplak köyünü etno-köye dönüştürecek. 

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

Regnum Çerkezköy'de 140 bin TL'ye!

O-P İnşaat tarafından hayata geçirilen Regnum Çerkezköy projesi Tekirdağ/Çerkezköy'de yer alıyor. Fiyatların 140 bin TL'den başladığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Regnum Sky Tower kampanyası için son gün 24 Ocak!

Hem lokasyonu hem de sosyal donatılarıyla dikkati çeken yenin esil iş ve yaşam merkezi Regnum Sky Tower’da “yüzde 18 KDV Bizden” ve “Opet bayilerine yüzde 5 indirim” kampanyaları için son haftaya girildi..

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler Haziran 2016’da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran'da!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen “mutlu ofis” projesi Regnum Sky Tower’da teslimler Haziran 2016’da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower'da ofis tanımı değişiyor!

Başkentin 'mutlu ofis' mottosuyla yola çıkarak iş dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, 'iş ve yaşam merkezi' kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yaşamı çalışma hayatına entegre ediyor.

Regnum Sky Tower ofis tanımını değiştiriyor!

Mutlu Ofis mottosuyla yola çıkarak is dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, "iş ve yasam merkezi" kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yasamı çalışma hayatına entegre ediyor.

Regnum Sky Tower'da geri sayım başladı!

Canpa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, proje ortağı oldukları Regnum SKY Tovver Projesi'nin sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en iyi sosyal donatılara sahip projesi olduğunu söyledi.

Canpa Grup Regnum SKY Tower Mart 2016'da tamamlanacak!

Canpa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, proje ortağı oldukları Regnum SKY Tower Projesi'nin sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin en iyi sosyal donatılara sahip projesi olduğunu söyledi.

Nurten ve Fikret Öztürk Regnum markası ile otel zinciri yaratacak!

Opet’in yüzde 50’sini Koç Grubu’na sattıktan sonra aile yatırımı olarak turizmi seçen Fikret ve Nurten Öztürk, Regnum markası ile otel zinciri yaratacak. Antalya Regnum’da bu yıl açılan golf oteli 250 milyon dolara mal oldu...

opet projesi regnum sky tower Haberi

opet projesi regnum sky tower

Opet kurucusu ve Yönetim Kumlu Başkanı Fikret Öztürk'ün oğlu Ali Şafak Öztürk'ün yüzde 50 - 50 ortak olduğu şirket, Ankara ve başka şehirlerde de gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam edecek. 


Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group ortaklığı ile kurulan OP Gmp'un Canpa ile hayata geçirdiği daha önce ismi Sky Tower olarak belirlenen Ankara'daki iş ve yaşam merkezinin ismi 'Regnum Sky Tower' olarak değiştirildi. 


Ankara'nın en yükseklerinden 


Mevlana Bulvarı'nda inşa edilen Ankara Sky Tower'ın 150 metre yüksekliği ile bölgenin en uzun ve gösterişli kulesi olacağını söyleyen Uzaltaş Yönetim Kurulu Başkanı ve OP Enerji ve inşaat A$ ortağı Ünal Pala, şöyle konuştu: "50 bin metrekarelik alanda bir proje. 48 metrekareden başlayıp 1000 metrekareye kadar çeşitli tipte ofis alanları mevcut, inşaat, 4 ay önce başladı. 2016 Mayıs...