22 / 05 / 2024

Opal İç ve Dış Ticaret adres

Opal İç ve Dış Ticaret adres

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Yasser Hamzeh tarafından kuruldu. 

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Opal Bina İnşaat Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Adem Dede, Burak Dede ve Serhat Dede ortaklığında kuruldu.

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Advisor Danışmanlık Ve Uluslararası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sefer Kerem Güler tarafından kuruldu.

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Yasser Hamzeh tarafından kuruldu. 

Opal Investment Tradıng Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opal Investment Tradıng Gayrimenkul Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Akram Mukhtar  Shaluf tarafından kuruldu. 

Spradon Quartz Opal Blokları'nda 440 bin TL'ye!

Kuzu Grup'un hayata geçirdiği Spradın Quartz Opal Blokları'nda 129 metrekare ve 160 metrekare 3 oda 1 salon evlerin tamamı satıldı. Projede fiyatlar 440 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldı

Spradon Quartz Konut Projesi'nde 188 bin TL'ye!

Ametist, Akik, Oniks, Opal ve Karnalin isimli 5 bloktan oluşan  Spradon Quartz Konut Projesi'nde 1+1 ´ler 188 bin TL ile 208 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Spradon Quartzda satılık daireler 1.488 TL taksitle!

‘Yüzde 5 peşinat’ kampanyasının devam ettiği Spradon Quartz’ta aylık taksitler 1.488 TL’den başlıyor. Proje Ametist, Akik, Oniks, Opal ve Karnalin isimli 5 bloktan oluşuyor…

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

Tezgah testere ve gönye kesme cihazı Bosch'tan

Bosch Elektrikli El Aletleri'nin profesyonel kullanıcıları için piyasaya sunduğu 1800 watt gücünde motora sahip GTM 12, tezgah testere ve gönye kesmeyi bir arada sunarken entegre lazeri ile hassas çalışmalara imkan sağlıyor.

Opal İç ve Dış Ticaret adres Haberi

Opal İç ve Dış Ticaret adres

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile MHD Yasser Hamzeh tarafından kuruldu. 

Opal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve...