19 / 05 / 2024

opel türkiyede fabrika açacakmı

opel türkiyede fabrika açacakmı

Opel Yönetim Kurulu Üyesi ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willems, "Türkiye bizim için çok önemli. Şu an bir fabrika açma planımız yok ancak Türkiye bizim için büyüyen bir pazar. Şunu açık söyleyebilirim ki Türkiye'yi yakından izleyeceğiz" dedi..

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

Araba alacaklar dikkat! Opel modellerinde yılın son fırsatları! 

Opel Türkiye, aralık ayında binek ve SUV modellerinde müşterilerine seçenekler sunarken, hafif ticari araç modellerinde ise KOBİ'lere teklifler sağlıyor.

Bu fırsatı kaçırmayın! Opel faizsiz kredi kampanyası başlattı! Üstelik o meslek sahiblerine ek indirim var!

Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden Almanya merkezli Opel, Türkiye genelinde hem binek hem de ticari araçlar için kampanya yaptığını duyurdu. Üstelik bazı meslek gruplarına ek özel indirimler de var. İşte bu sıralar bir araç alacaklar için kaçırılmayacak fırsatın detayları…

Opel Astra, Opel Grandland, Opel Corsa ,Opel Mokka! Özel fırsatlarla göz kamaştırıyor!  Opel 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Birbirinden güzel Opeller showroomlarda yeni sahiplerini bekliyor. Opel'de sonbahara özel fırsatlar sizleri bekliyor. Opel Türkiye, Eylül'de binek ve ticari araç modellerindeki çok özel teklifleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte Opel 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

Opel'den sevindiren haber: Seçilen modellere bahar kampanyası!

Opel Türkiye'nin şubat ayına özel olarak başlattığı kampanya ile müşteriler istedikleri modeli şimdi alıp 2 ay sonunda ödemeye başlayabiliyor.

Opel, Almanya'da fabrika kuracak!

Opel CEO'su Michael Lohscheller, Almanya'nın Kaiserslautern şehrinde yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Tezman Holding, Edirne'de 105 milyon TL'lik fabrika yatırımı yapıyor!

Niş alanlarda faaliyet gösteren Tezman Holding, yeni bir sektöre yatırım kararı aldı. Kısa bir süre önce fonksiyonel gıda işine girdiklerini söyleyen Tezman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Selim Tezman, "Edirne'de 105 milyon TL bütçeyle fabrika kuruyoruz" diyor.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

R-Pharm, Türkiye'de 100 milyon TL bütçeyle fabrika kuracak!

Rusya'nın en büyük ilaç şirketlerinden R-Pharm, Türkiye'ye yapacağı 300 milyon liralık yatırım için düğmeye bastı. Rus şirketi ilk olarak 100 milyon TL bütçeyle fabrika kuracak

opel türkiyede fabrika açacakmı Haberi

opel türkiyede fabrika açacakmı


Opel Yönetim Kurulu Üyesi ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Johan Willems, "Türkiye bizim için çok önemli. Şu an bir fabrika açma planımız yok ancak Türkiye bizim için büyüyen bir pazar. Şunu açık söyleyebilirim ki Türkiye'yi yakından izleyeceğiz" dedi. 


Willems, Alman otomobil üreticisi Opel'in Rüsselsheim'daki üretim üssünden AA muhabirinin küresel otomobil pazarı ve Opel'in Türkiye planlarına ilişkin sorularını cevapladı. 


Dünya küresel otomobil pazarının büyüyeceği ve pazarın genişleyeceği konusunda hiç kimsenin şüphesi olmadığını ifade eden Willems, geçen yıl elde edilen yaklaşık 85 milyon adet satışın 5-6 yıl içersinde 100 milyon adede ulaşması yönünde beklentiler olduğunu söyledi. 


Satışların coğrafi olarak ele alınması durumunda büyük farklılıklar olacağının altını çizen Willems, "Sektörde ana oyuncular Çin ve Tayland, Endonezya gibi tüm Asya ülkeleri olacak. Muhtemelen Afrika'da da bir...