14 / 05 / 2024

Open Sky teslim tarihi ne zaman

Open Sky teslim tarihi ne zaman

Open Sky teslim tarihi bilgileri kapsamında projede yer alan konutların 48 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor, Ankara Open Sky projesi 1 ay sonra satışa çıkacak...

Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017!

Sinan Gayrimenkul tarafından 13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilen Sky Bahçeşehir Evleri, Ağustos ayında teslim ediliyor. İşte, Sky Bahçeşehir satılık ev fiyatları 2017...

Helenium Sky Süite 2019'da teslim!

"Sky Süite" de Kartal'da yükseliyor. Kartal'da konut sektöründeki hareketlilik devam ediyor.

Regnum Sky Tower'da hemen teslim avantajı!

Proje aşamasında psikologlardan destek alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş Merkezi de firmaların ihtiyaçlarına sunduğu farklı çözümler, sosyal donatı alanları ve görülmemiş ödeme planlarıyla firmaların marka değerini artıran o projelerden…

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

Open Sky Ankara satılık!

Open Sky Ankara satılık dairelerin fiyatları 136 bin liradan başlıyor. Yazıcı İnşaat imzasını taşıyan Open Sky Ankara projesinde teslimler bu yıl Ekim ayında yapılıyor...

Regnum Sky Tower Ankara'da teslimler 2016 Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konsepti iddiasıyla hareket eden Uzaltaş,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslim 2016 yılı Haziran ayında başlıyor.

Sky Blue İstanbul'da 375 bin TL'ye 1 oda 1 salon daire!

Sky Blue İstanbul projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 375 bin liradan başlıyor. 4 ay sonra teslim edilecek projede son 20 daire için avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuluyor.

Sky Bahçeşehir'de 2016'da teslim daireler! 380 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir'de daireler 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2 oda 1 salon ev!

Sky Bahçeşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 11 ay sonra teslim edilecek projede 120 metrekarelik 2 oda 1 salon daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

Sky Bahçeşehir: Her ayrıntısıyla ailenizi göklere taşıyın!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir'de 1+1'ler 471 bin TL'den başlıyor!

Sinan Gayrimenkul, Bahçeşehir'de inşa ettiği Sky Bahçeşehir için teslim hazırlıklarına başladı. 1+1 ay sonra teslim edilecek projede 120 metrekarelik 2+1'lerin değeri 380 bin lira olarak belirlendi.

Sky Bahçeşehir'de teslimler Nisan 2016'da!

Sinan Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir'de teslime 11 ay kaldı. Nisan 2016'da teslim edilecek projede 18 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Open Sky teslim tarihi ne zaman Haberi

Open Sky teslim tarihi ne zaman


Başkent Ankara Bağlıca 'da inşa edilen Open Sky projesinin 1 ay sonra satışa çıkması planlanıyor. Proje Yazıcı Grup imzası taşıyor.


Open Sky teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, Open Sky teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce projedeki konut tipleri hakkında bilgi verelim.


Ankara Open Sky 'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


5 blok halinde yükselen Open Sky Ankara projesinde 400 konut, 75 ofis, 37 ticari ünite bulunuyor.


Open Sky Ankara nerede? 

Open Sky  Ankara nerede sorusuna yanıt olarak Başkent Üniversitesi 'nin arkasında, Mesa Migros'a yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.


Open Sky teslim tarihi!

Open Sky teslim tarihi bilgileri kapsamında projede yer alan konutların 48 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor, 


Telefon: 0312...