19 / 05 / 2024

Opera Gayrimenkul kimin

Opera Gayrimenkul kimin

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İzmir MaviBahçe AVM bugün hizmete açılıyor!

Favori Kuyumculuk tarafından kurulan Opera Gayrimenkul'un yatarımı olan ve uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye'nin üstlendiği Mavibahçe, bugün kapılarını açıyor.

Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim'de açılıyor!

Favori Kuyumculuk'un grup şirketi olan ve Opera Gayrimenkul imzası taşıyan Mavi Bahçe AVM, 29 Ekim Perşembe günü kapılarını açıyor.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

KNM Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KNM Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nagi Metin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Şubat'ta Opera İş Merkezi'nde kuruldu.

MaviBahçe AVM Eylül 2014’te kapılarını ziyaretçilerine açacak!

Opera Gayrimenkul İzmir ’in dokusunu yansıtan cumba mimarisini MaviBahçe AVM ’ye taşıyor. Mimarisi tasarlanırken İzmir’in cumbalı evlerinden esinlenen proje, Eylül 2014 ’te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Selami Özel kimdir?

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Özel konser alanlı ilk AVM MaviBahçe!

OPERA Gayrimenkul'ün İzmir Mavişehir'de inşa ettiği MaviBahçe'de konser düzenlemek için geniş bir alan oluşturuldu. Türkiye'de özel konser alanlı ilk AVM olarak tasarlanan projede ses ve ışık sistemleri konserlere göre yapılandırılacak...

Mavi Bahçe alışveriş merkezi için çalışmalar hızlandı!

Eylül 2014'te açılışının yapılması planlanan Mavi Bahçe alışveriş merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Opera Gayrimenkul tarafından İzmir Balçova'da inşa ettirilen Mavi Bahçe'de aylık ziyaretçi hedefi 1 milyon 200 bin kişi...

Mavi Bahçe’de talep üzerine hipermarket yerine pazar yeri kurulacak!

Ege’nin incisi İzmir’in Mavişehir semtinde Opera Gayrimenkul tarafından inşaatına başlanan alışveriş merkezi MaviBahçe’de hipermarkete yer verilmeyecek. Projede hipermarket yerine bölge halkının talep ettiği pazar yeri kurulacak...

Avrupakent Gayrimenkul kimin?

2010 yılında Bakırköy'de açılan Avrupakent Gayrimenkul, 50 milyon TL sermaye ile kuruldu...

Edip Gayrimenkul'de kimin hissesi ne kadar

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin 2011 yılının ilk 9 ayını kapsayan faaliyet raporunda ortaklık yapısına yer verildi. Şirketteki en büyük pay Akın  Holding'in...

Opera Gayrimenkul kimin Haberi

Opera Gayrimenkul kimin

Selami Özel kimdir?

Selami Özel, 1943 yılı Çivril doğumlu. Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Ziraat Fakültesini bitiren Selami Özel'in asıl mesleği kuyumculuk olup; 2008 yılında gayrimenkul işine girmiştir.


2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel, İtalya ve Türkiye'de bağcılık ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, işletme ekonomi alanında doktora yapmıştır. 


Uzun yıllar kamu ve özel sektörde alanı ile ilgili çalıştıktan sonra 1987 yılında geç denilebilecek bir yaşta kuyumculuk sektörüne girmiş zekası ve çalışma azmi ile beş yıl gibi kısa bir sürede favori kuyumculuğun sahibi olmuştur.


Çivril'de annesi adına şevkiye özel anadolu öğretmen lisesi'ni yaptırmıştır.

1992 yılında kurulan Favori, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40`ını başta ABD ve...