06 / 07 / 2024

Mavi Bahçe’de talep üzerine hipermarket yerine pazar yeri kurulacak!

Mavi Bahçe’de talep üzerine hipermarket yerine pazar yeri kurulacak!

Ege’nin incisi İzmir’in Mavişehir semtinde Opera Gayrimenkul tarafından inşaatına başlanan alışveriş merkezi MaviBahçe’de hipermarkete yer verilmeyecek. Projede hipermarket yerine bölge halkının talep ettiği pazar yeri kurulacak...



İzmir’in hızla büyüyen ve etrafındaki yeni konut projeleriyle kendini gösteren kenti Mavişehir’de Opera Gayrimenkul’ün bu yıl inşaatına başladığı alışveriş merkezi Mavibahçe, bölge halkının alışveriş alışkanlıklarını mağaza karmasına yansıttı. İzmirliler’in vazgeçemediği pazar yeri konseptinin AVM’ye uyarlanacağı projede hipermarket olmayacak.  İzmir  halkının sevdiği, sürekli yaşayan, her gün açık bir pazar yerinin dahil edildiği projede şarküteriden balıkçıya, kasaptan manava, fırından kuruyemişçiye, baharatçıdan bakkala kadar tüm ihtiyaçların karşılanabileceği bir alan tasarlandı. 


Ev alışverişlerinin rahatlıkla yapabileceği alanda ziyaretçiler isterse satın aldıkları ürünleri pazar yerinde özel olarak hazırlanmış gurme alanlarda tatma şansı da bulabilecekler. Tamamen geleneksel olmasına özen gösterilen, hem bölge esnafının hem de tanınmış markaların ürünlerinin sergileneceği pazar yerinde, İzmir’in kendini kanıtlamış yerel markalarına da yer verilecek. 



Geri Dön