29 / 04 / 2024

Opera Meydanı cami

Opera Meydanı cami

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Opera Meydanı civarında yapımı devam bir cami inşatında incelemede bulundu. Tayyip Erdoğan, inceleme sonrasında cami inşaatında çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bursa'daki çivisiz cami yıllara meydan okuyor! 

Bursa İznik'te çivi kullanılmadan çentik yöntemiyle yapılan ahşap cami, yıllara meydan okuyan ihtişamıyla görenleri hayran bırakıyor.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Almanya'da Cami Meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Ordu Ulucami Meydan ve Otopark projesi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Meydan Düzenlemesi ve Kapalı Otopark Projesi”ni tamamlıyor.

Cumhurbaşkanı Taksim'deki opera binasının inşaatını inceledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Meydanı'nda yapımı devam eden cami ve AKM yerine yapılacak olan opera binasının inşaat alanında incelemede bulundu...

Şerifpaşa Cami Meydanı yapılıyor!

Şerifpaşa Cami Meydanı yapılıyor. Şerifpaşa Cami şehrin yeni cazibe merkezi haline geliyor.

Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi'nde yıkım başladı!

Yozgat Çapanoğlu Büyük Cami etrafında gerçekleştirilecek olan Odun Pazarı Meydan Yeri ve Otopark Projesi kapsamında belediye tarafından çalışmalara başlandı. Proje kapsamında cami etrafında bulunan iş yerleri yıkıldı.

Bursa Osmangazi'ye kültür merkezi, cami ve meydan projesi!

Bursa Osmangazi Demirtaş Mahallesi'nde inşa edilen kültür merkezi, cami ve meydan projesinde sona gelindi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirtaş Mahallesi’ndeki yatırımları inceledi.

Eminönü meydanı yeniden düzenleniyor!

İBB'nin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Mısır Çarşısı Meydanı, Yeni Cami ve Üsküdar-Kadıköy-Boğaz iskelelerinin çevresi yeniden düzenleniyor

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Bursa Büyükbalıklı'ya meydan ve cami!

Bütünşehir sınırları içerisindeki tüm bölgelerin her türlü eksiğini gideren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Büyükbalıklı'ya meydan ve cami kazandırıyor.

Sivas eski Numune Hastanesi, kent meydanı oluyor!

Sivas Valisi Davut Gül, eski numune hastanesinin 57 bin metrekarelik arsasında kent meydanı projesi yapacaklarını söyledi. Vali Gül, ekonomik ömrünü tamamlayan binaların yıkılarak yerine cami ve meydan projesi yapılacağının müjdesini verdi.

Polatlı Çarşı Cami Meydanı yenileniyor!

Kış aylarında bir çok kazaya sebebiyet veren ve uzun süredir vatandaşların şikayet ettiği Çarşı Camii Meydanı için Polatlı Belediyesi tarafından çevre düzenleme çalışması başlatıldı.

Opera Meydanı cami Haberi

Opera Meydanı cami

Yetkililerden bilgi alan Başbakan Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve TİKA Başkanı Serdar Çam da eşlik etti. 


Erdoğan, inceleme sonrasında cami inşaatında çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 


Başbakan Erdoğan'ın cami inşaatını gezdiğini duyan bazı vatandaşlar da inşaat önünde toplanarak, çıkışını bekledi. Çıkışta vatandaşların yanına giden Erdoğan, bir süre sohbet etti. Vatandaşların soruları üzerine Erdoğan, firma yetkilisine dönerek caminin ne zaman hizmete açılacağını sordu. 


Erdoğan, yapılan bilgilendirme üzerine vatandaşlara bir sonraki ramazanda caminin ibadete açılacağını söyledi. 


Yanına gelen bir gençle de bir süre sohbet eden Erdoğan, gencin taleplerini dinledikten sonra, Başbakan Yardımcısı İşler'den konuyla ilgilenmesini istedi. 


Erdoğan daha sonra vatandaşların sevgi gösterisi arasında alandan...