07 / 05 / 2024

opetin yeni istasyonları

opetin yeni istasyonları

Cüneyt Ağca Türkiye genelinde 55 yeni istasyon açmayı hedeflediklerini söyledi

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.

Akaryakıtta yeni dönem resmen başlıyor! Dikkat! EPDK açıkladı!

EPDK'nin yeni düzenlemesiyle birlikte akaryakıt istasyonları için yeni bir düzenleme geldi, yapılan düzenleme ile akaryakıt fiyatları üzerinde yeni bir yükün önleneceği belirtiliyor

Akaryakıtta yeni dönem! Yakıtını şimdi al sonra öde dönemi başladı!

Akaryakıta gelen zamlar sonrası yeni dönem başladı. Bu bağamda Türk Petrolleri akaryakıt istasyonlarında şimdi yakıtını al sonra ödeme dönemi başladı.

Akaryakıt istasyonlarında yeni dönem!

Akaryakıt istasyonlarında ödeme kaydedici cihazlar, elektronik ortamda anlık veri aktarımı yapabilen, güvenlik seviyesi yükseltilmiş yeni nesil akaryakıt pompa ödeme kaydedici cihazlara dönüştürülecek.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Yeni imar planlarında bisiklet yolu zorunlu oldu!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği'nde plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi...

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

İmar uygulamasında yeni döneme geçildi!

1 Haziran 2019’dan itibaren imar uygulaması görmemiş alanlarda hazırlanıp onaylanacak yeni imar planlarında, bisiklet yolları ile bisiklet park istasyonları zorunlu hale gelecek. Karar, 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi.

İmar Kanunu'ndaki yeni düzenleme yasalaştı!

1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak....

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Baz istasyonu kurmada yeni dönem!

Bugün itibari ile yürürlükte olan Yeni İmar Yönetmeliği ile GSM operatörlerinin baz istasyonu kurarken belediyelerden izin alma zorunluluğu kaldırıldı. Böylece, baz istasyonları ruhsatı olmadığı gerekçesiyle sökülemeyecek..

İşte Kaynarca-Tuzla Metrosunun yeni istasyonları!

Pendik Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Gerçekleşen toplantıda Kaynarca-Tuzla Metrosu da masaya yatırıldı.

Başkentray'a iki yeni istasyon geliyor!

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

opetin yeni istasyonları Haberi

opetin yeni istasyonları

OPET Türkiye genelinde 55 yeni istasyon açmayı planlıyor. OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca  İstanbul başta olmak üzere 55 yeni istasyon açacaklarını söyledi. Ağca 2013 yılında yüzde 5 büyüme kaydetmek istediklerini de sözlerine...