27 / 04 / 2024

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

Kapamayanlarına devam eden Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerine 125 TL Bankkart Lira verileceğini açıkladı.



Ziraat Bankası yepyeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında Petrol Ofisi istasyonlarında 4. akaryakıt ve otogaz alışverişlerde 125 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Bu kapsamda Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacak 500 lira ve üzeri 4. Akaryakıt ve otogaz alışverişlerde 125 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den ya da SMS ile katılım sağlanacak. SMS ile katılım sağlamak için PO yazıp 4757'ye Bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan SMS göndermeniz gerekiyor. Banka SMS gönderimlerimlerinin ücretsiz olduğunu belirtti.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

ZİRAAT BANKASI YENİ KAMPANYASINI DUYURDU

Kampanya müşteri bazlı olurken bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilecek ve toplamda en fazla 125 lira (yüzyirmibeş Türk Lirası) Bankkart Lira kazanabilecek.

Ziraat Bankası kampanyaiçin işlemlerin Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında ve Bankkart POS'undan yapılması gerektiğini kaydetti.

Aynı gün içerisinde yapılacak 500 lira (beşyüz Türk Lirası) ve üzeri harcamalardan sadece ilk harcama kampanyaya dahil edilecek.

Ödül kazanımına dair bilgi slip üzerinde ve Bankkart Mobil'de yer alacak, kazanım SMS'le bildirilecek. Kampanya şartlarını gerçekleştiren müşterilere Bankkart Liralar 10 Ekim 2023 tarihinde yüklenecek. Kazanılan Bankkart Liralar 24 Kasım 2023 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.

Akaryakıt alacaklar müjde! Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu! İşte kampanya detayları...

KAMPANYAYA ASIK KART SAHİPLERİ KATILACAK

24 Kasım 2023 tarihine kadar kullanılmayan Bankkart Liralar 25 Kasım 2023 tarihinde geri alınacak.  Bankkart Genç, Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil edilmezken kampanyaya asıl kart sahipleri katılım sağlayacak.

Ek kartlar ve sanal kartlar ile gerçekleştirilen harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek. Bankkart Lira kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, iptal / iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek.

Kampanya döneminde gerçekleştirilen işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacak. Bankkart Kumbarada yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacak. Söz konusu kampanya sadece anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak.

Kirada yüzde 25 zam sınırını aşan ev sahibinin başı büyük dertte! Faiziyle birlikte ödeme yapmak zorunda kalacaksınız

Kamu kurumlarına tam 31 bin 378 kişi alınacak! KPSS’li ve KPSS’siz başvuruları aman kaçırmayın!

BİM'e elektrikli katlanabilir bisiklet geliyor! 2 farklı model inanılmaz ucuzluk! BİM online 15 Eylül kataloğu


Geri Dön