07 / 05 / 2024

OPS Concept kimin 

OPS Concept kimin 

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Gizem Akkaya Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi Gizem Akkaya Ünal tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 

Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla göz kamaştırıyor!

Faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni toplayan Vitello Garden Concept, yeni tasarımlarıyla ilgiyi üzerinde topluyor.

Fikirtepe Elite Concept teslim tarihi!

Fikirtepe Elite Concept projesinde 785 adet konut ve 26 ticari birim yer alıyor. Şua İnşaat'ın projesi Elite Concept Evleri, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Elite Concept Fikirtepe projesinde ön talep toplanıyor!

Şua İnşaat, Anadolu yakasında geliştirdiği nitelikli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şua İnşaat, Kentsel dönüşümün merkezi Kadıköy Fikirtepe’de Elite Concept projesini hayata geçirerek projede ön talep dönemini başlattı.

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Hürriyet Concept Evleri Kayseri fiyat!

Hürriyet Concept Evleri Kayseri fiyat listesi 273 bin liradan başlayarak değişiyor. Ödül Yapı'nın Hürriyet Concept Evleri projesinde teslimler Haziran 2018 yılında yapılıyor...

Vitello Garden Concept özel tasarımlarıyla beğeni topluyor!

Vitello Garden Concept, faaliyet gösterdiği bahçe mobilyaları alanında özel tasarımlarıyla beğeni topluyor. Yeni tasarımlarını müşterileri ile buluşturan firma, oluşturduğu güçlü bayi ağıyla kısa sürede tercih edilen bir marka olarak göze çarpıyor.

Ela Concept Ankara fiyat listesi!

Ela Concept Ankara fiyat listesi 85 bin liradan başlayarak değişiyor. Murat Kumsel İnşaat'ın projesi Ela Concept Ankara'da daireler bu ayın sonunda teslim ediliyor...

Armonia Concept Residence satış fiyatları!

Armonia Concept Residence satış fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Eryaman'da yükselen Armonia Concept Residence projesi bu yıl nisan ayında teslim ediliyor...

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BTP Concept İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Tutan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Aralık'ta Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi, 3.Gazi Sokak'ta kuruldu.

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Ankara Armonia Concept Residence fiyatları!

10 blok halinde Ankara İli Eryaman İlçesi'nde hayata geçirilen Ankara Armonia Concept Residence fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

OPS Concept kimin  Haberi

OPS Concept kimin 

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Gizem Akkaya Ünal tarafından kuruldu. 

OPS Concept İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmi kurumlardan her türlü insaat ve iskan ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firmaile birlikte yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,