16 / 05 / 2024

Optimal Life kampanyası

Optimal Life kampanyası

Optimal Life Sancaktepe'de daire fiyatları 313 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 18 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Optimal Life 60 ay 0 faiz kampanyası...

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta dev indirim kampanyası başladı!

Volkswagen Caddy Life mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Caddy Life özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte Volkswagen Caddy Life’a ilişkin tüm merak edilenler...

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

Onur Park Life Evleri daire teslimleri!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş tarafından hayata geçirilen Onur Park Life projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede evlenen çiftlere özel cazip ödeme kampanyası bulunuyor...

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Flex Life Studio'da bahar kampanyası!

BYY İnşaat'ın İzmir Çiğli'de inşa ettiği Flex Life Studio'da bahar kampanyası başladı. Yüzde 60'ı tamamlanan projede aynı gün tapu fırsatı sunuluyor.

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Brooklyn Life’tan yeni yıl kampanyası!

Pana Yapı’nın hayata geçirdiği Brooklyn Life yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olurken baştan kazanmak isteyen herkesi davet ediyor.

Atlantik Life’da teslimler Nisan 2017’de!

İstanbul’da markalı ve nitelikli konut projeleri üreten Atlantik Yapı, Life projesinde yılın son kampanyasını hayata geçiriyor. Firma, 0,69 faiz oranıyla 120 aya kadar kredilendirme olanağı sağlarken ayrıca peşinatı teslimde ödeme imkanı sunuyor.

Onur Park Life İstanbul projesinde dev kampanya!

Onur Park Life İstanbul, bu çok özel kampanyasıyla 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399 bin TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor!...

Seven Life Pendik’te bayrama özel 35 bin lira indirim!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından hayata geçirilen Seven Life Pendik, bayrama özel indirim ve taksit kampanyası ile konut seferberliğine katıldı…

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Optimal Life kampanyası Haberi

Optimal Life kampanyası

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Optimal Life Konutları Optimum Yaşam Merkezi imzası ile yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.


Optimal Life 60 ay 0 faiz kampanyası kapsamında minimum yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor. Projede yer alan konutların alanları 77 metrekareden başlıyor, 154 metrekareye kadar ulaşıyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Optimal Life Rezidans 234 adet daireden meydana geliyor. Proje 18 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Optimal Life Evleri daire fiyatları lansmana özel olarak 1 oda 1 salonlarda 313 bin TL, 2 oda 1 salonlarda 475 bin 200 TL, 3 oda 1 salonlarda ise 564 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yürüme yolları, havuz, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, otopark ve...