13 / 05 / 2024

Optimal Life kiralık daire

Optimal Life kiralık daire

Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Optimal Life Residence 'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları...

Optimal Life Evleri iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen Optimal Life Konutları 18 dönüm alan üzerine yayılıyor. Satışları devam eden Optimal Life Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Optimal Life daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Sancaktepe'de hayata geçirilen Optimal Life Konutları'nda teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Optimal Life daire fiyatları ne kadar?

Optimal Life Sancaktepe satılık!

Optimal Life Sancaktepe satılık konutların büyüklükleri minimum 77 metrekare, maksimum ise 154 metrekare olarak belirlendi. Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden projede 234 adet konut bulunuyor.

Sancaktepe Optimal Life Residence satılık!

Sancaktepe Optimal Life Residence satılık daire alanları 77 metrekareden, fiyatları ise 313 bin TL'den başlıyor. 18 dönüm alan üzerinde yükselen proje 30 ay sonra teslim edilecek.

Optimal Life satılık daire!

Optimal Life satılık daire fiyatları 285 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede yer alan konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Optimal Life konut projesi!

Optimal Life konut projesi 234 adet daireden meydana geliyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Optimum Yaşam Merkezi Sancaktepe Optimal Life!

Optimum Yaşam Merkezi Sancaktepe Optimal Life projesinde daireler 286 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak ve teslimleri 30 ay sonra yapılacak.

Sancaktepe Optimal Life projesi!

Sancaktepe Optimal Life projesi fiyatları 286 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere 234 tane daire bulunuyor.

Optimal Life ne zaman teslim edilecek?

Sancaktepe Optmial Life projesinde toplam 234 tane olmak üzere 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Peki Optimal Life ne zaman teslim edilecek?

Optimal Life nerede?

Optimal Life projesindeki normal daireler 286 bin 500 TL'den, bahçeli daireler ise 377 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle satışa sunuluyor. Peki Optimal Life nerede?

Optimal Life fiyat listesi!

Optimal Life projesinde inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak. Teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 5 blok halinde yükseliyor. Projede satışlar lansmana özel fiyatlarla yapılıyor. İşte Optimal Life fiyat listesi...

Optimal Life Sancaktepe!

Optimal Life Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 77 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan proje Aydos Ormanı'na komşu olarak inşa ediliyor.

Optimal Life fiyatları 286 bin 500 TL'den başlıyor!

Optimal Life projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 286 bin 500 TL'den başlıyor. Sancaktepe'de Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçirilen projenin inşaat çalışmaları önümüzdeki Aralık ayında başlayacak.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Optimal Life kiralık daire Haberi

Optimal Life kiralık daire

Banka kredisi kullanılabilen Sancaktepe Optimal Life Konutları'nda firma bünyesinde kredi imkanı ile de ödeme yapılabiliyor. Proje 234 tane daireden oluşuyor. 


Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları daire büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 1+1 dairelerin alanları 77 metrekare, 2+1 dairelerin 125 metrekare, 3+1 dairelerin ise 154 metrekare olarak belirlendi.


Optimal Life Evleri'nde minimum yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 60 ay 0 faiz imkanı ile ödenebiliyor. Proje 18 dönüm alan üzerinde yükseliyor.


Çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, havuz, yürüme yolları, otopark ve fitnes center gibi ortak alanlara sahip olan Optimal Life Rezidans İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları!

1+1 konutlar 313 bin TL, 

2+1 konutlar 475 bin 200 TL, 

3+1 konutlar 564 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Optimal Life satış ofisi iletişim

Tel: 444 12 33

Web:...