05 / 05 / 2024

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi açıdlı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Yenibosna Şubesi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altech Metal Cephe Kaplama Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ümit Demir tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Optimum Tasarım Mühendislik Sanayi ve Ticaret limited Şirketi kuruldu!

Optimum Tasarım Mühendislik Sanayi ve Ticaret limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak tarafından kuruldu.

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furtex Global Zemin Kaplama Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 65 bin TL sermaye bedeli ile Berk Ekicigil ve İskender Selek tarafından kuruldu.

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe İzolasyon Zemin Kaplama Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Erdoğan tarafından kuruldu.

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu Haberi

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu. 


Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi iş konusu;1-Yalıtım ve kaplama malzemelerinin alımı, satımı,imalatı, ithalatı ve ihracatını yapabilir. 2-Yalıtım ve kaplama malzemelerinin, ayrıca her türlü boya ve yapı kimyasalının, her tip yapıya ve yüzeye uygulama, işçilik, tamirat ve kaplamasını yapabilir. 3-Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara ve zeminlere; çatı izolasyonu, temel ve dış cephe yalıtımı, zemin  kaplaması yapabilir. 4-Her tip yapıda dekorasyon, tamirat ve boya işleri yapabilir. 5- Mümessillik, danışmanlık, acentelik, ticari mümessillik, bayilik ve distribütörlük alabilir, verebilir. 6-Büro, depo, satış mağazaları satın alabilir, işletebilir,kiralayabilir, satabilir. 7-Gerektiğinde; şirket  adına menkul, gayrimenkul mallar satın alabilir, satabilir ve bu...