15 / 05 / 2024

optimum prestij pendik

optimum prestij pendik

Optimum Yatırım A.Ş İstanbul Pendik'e bağlı Sabanbağlı bölgesinde inşa edeceği Optimum Prestige Evleri için hazırlanıyor. Optimum Prestige Evleri Pendik'te 16 konut ve 5 dükkandan oluşuyor...

Optimum Yenişehir 2. Etap teslime kadar vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Optimum Yenişehir 2. Etap, İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından Pendik'te yükseliyor. Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut satışları başladı. Peki Optimum Yenişehir 2. Etap'ta konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Bakyapı'nın hayat geçirdiği Bursa Prestij Optimum yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. Proje 990 daireden meydana geliyor

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Bursa Prestij Optimum ev fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Optimum projesi Ekim 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Bursa Prestij Optimum ev fiyatları..

Osmangazi Prestij Optimum ev fiyatları!

Prestij Optimum Konutları, Bursa Osmangazi'de Bakyapı tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı proje 9 blok olarak yükseliyor...

Prestij Optimum Bursa fiyat 2017!

Bursa Osmangazi'de inşa edilen Prestij Optimum Bursa projesi Bakyapı tarafından hayata geçiriliyor. Proje 990 bağımsız üniteden meydana geliyor. İşte Prestij Optimum Bursa fiyat 2017..

Prestij Optimum Osmangazi fiyat listesi!

Bak Yapı imzasıyla yükselen Prestij Optimum projesi, 990 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje 13 katlı 9 blok olarak Bursa Osmangazi'de inşa ediliyor...

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları!

Prestij Optimum Bursa satış fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Bakyapı Prestij Optimum projesi Ekim 2018'de teslim ediliyor...

Bursa Prestij Optimum ön lansman döneminde rekor kırdı!

Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’de yapımı süren Prestij Optimum, Mayıs ayında ön lansman döneminde satış rekoru kırarak, %65 lik bölümünün satışı tamamlandı.

Bursa Prestij Optimum için ÇED süreci başladı!

Bursa Demirtaş'ta Bakyapı imzasıyla hayata geçirilen Prestij Optimum için ÇED süreci başladı. Sürecin tamamlanmasının ardından inşaatlara başlayacak olan Bakyapı, projeyi Ekim 2018'de teslim etmeyi hedefliyor.

Pendik'te yol çalışmaları hızlandı!

Kış aylarının geride kalmasıyla Pendik’te alt ve üstyapı çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda prestij caddelerden asfalt dökümüne, yol açmadan yamalara kadar her gün yüzlerce çalışma gerçekleştiriliyor.

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Optimum Kaplama Ve Yalıtım Sistemleri Limited Şirketi Erhan Ertem tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

optimum prestij pendik Haberi

optimum prestij pendik


Optimum Yatırım A.Ş İstanbul Anadolu yakasında projelerine devam ediyor. Optimum adıyla konut projeleri geliştiren Optimum Yatırım İstanbul Pendik'te Optimum Prestige adında yeni konut projesine hazırlanıyor.


Optimum Prestige Pendik'te Sabanbağları bölgesinde inşa edilecek. Optimum Prestige Pendik projesi için detay çalışmaları hala devam ediyor. Tek blok olarak yükselecek olan Optimum Prestige Pendik projesi 8 katlı tasarlandı. 


Optimum Prestige Pendik projesi 16 adet konut ve 5 adet dükkandan meydana geliyor. Optimum Prestige Kurtköy satış ofisi ile 0216 684 00 80 numaralı telefondan iletişime geçerek, proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.



Telefon: 0216 684 00 80

Web: http://www.optimumyatirim.com/

Gülcihan...