18 / 05 / 2024

Ora AVM ulaşım

Ora AVM ulaşım

Ora Alışveriş Merkezi'nin kurtulması için her yol deneniyor. Ziraat Bankası'nın 285 milyon euro kredisini tahsil edemediği Ora Alışveriş Merkezi için Türkiye'de AVM alımına gelecek Çinli gruplara teklif sunulacak...

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Ora AVM için flaş iddia!

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın yaptığı açıklamada 2010'da Ora AVM’ye aktarılan 270 milyon Euro’luk batık kredi için “Siyaset falan, birtakım şeyleri sokmuşlar” diyerek, kredinin verilmesinde dönemin siyasetçilerinin etkili olduğunu iddia etti.

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

İstanbul Bayrampaşa’da 400 milyon dolarlık yatırımla yükselen Ora AVM, sadece bir yıl sonra iflas ile kapandı. Peki, Ora AVM satışa çıkarılacak mı?

Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi!

Biz Cevahir Haliç AVM, 3 Aralık Cumartesi günü kapılarını açıyor. Peki Biz Cevahir AVM'ye nasıl gidilir? Biz Cevahir AVM ulaşım bilgisi...

Tekstilciler Ora AVM'ye talip oldu!

Ziraat Bankası’nın 270 milyon Euro kredi kullandırdığı Ora AVM’yi Çinlilere kiralayıp kurtarma planı tekstil sektörünü telaşlandırdı. Sektör temsilcileri “Ora’yı biz kiralayalım” dedi.

0255 İstanbul ulaşım bilgileri!

BCC INVEST imzası ile yükselen projede daire teslimleri hemen gerçekleşmesi planlanıyor. 0255 İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında İstinye Park AVM 'ye 8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım!

İnşaat çalışmalarına bu ay sonu başlanacağı projede bloklar 21 kat şeklinde yükseliyor. Özyurtlar NLive Bahçeşehir ulaşım bilgisine göre Marmarapark AVM'ye 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

Dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başladığı proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Ora AVM ulaşım Haberi

Ora AVM ulaşım

ZİRAAT Bankası'nın 285 milyon euro kredisini tahsil edemediği Ora Alışveriş Merkezi'nin kurtulması için her yol deneniyor. 

Yaklaşık 5 ay önce Avrupa'da 8 ülkede 21 lüks outlet'i olan McArthur Glen Designer Outlet'le yapılan görüşmelerden de sonuç çıkmayınca rota Çinli yatırımcılara çevrildi. 

Ora'nm kiralama ve danışmanlığını yapan Avi Alkaş, geçtiğimiz günlerde Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) toplantısında Ora için Çinli yatırımcılarla görüşeceğini söyledi. Alkaş'ın yatırımcılara, "Çinli grupların elinde ciddi nakit para var ve bunu değerlendirecekleri yatırımlar arıyorlar. Türkiye de radarlarında ve biz de onlara teklif sunacağız" dediği belirtildi. 

Ora krizinde Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bizzat sorunun çözülmesini istediği, Ziraat Bankası'nın kredisini kurtarmak için alışveriş merkezinin büyük inşaat şirketlerine teklif edildiği gündeme gelmişti. Teklif götürülen ilk gruplar ise Avrupa Konutları ile inşaatta markalaşan, ArenaPark, ArmoniPark ve...