02 / 05 / 2024

Orakçı Holding

Orakçı Holding

Orakçı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Orakçı,"İnşaat sektöründe büyümeyi sürdürüyoruz. Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.s" dedi.

Orka Holding'ten yurt dışında mağaza atağı!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Süleyman Orakçıoğlu, yeni açılacak mağazalara ilişkin bilgi verdi.

Orka Holding, Avrupa ve Orta Doğu’da 8 yeni mağaza açacak!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada yurt dışında anlaşmaları tamamlanan Avrupa ve Orta Doğu’daki 6 farklı ülkede 8 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Orka Holding yurt dışında 50 yeni mağaza açacak!

Orka Holding, 10 günde 350 bin satış gerçekleştirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, bu yıl içinde yurt dışında 50 mağaza açmayı planladıklarını söyledi.

Orka Holding'den İstiklal Caddesi'ne Tween mağazası!

D’S Damat mağazasıyla İstiklal Caddesi’nde müşterileriyle buluşan Orka Holding, ikinci mağazayı açacak. Orka Holding’in patronu Süleyman Orakçıoğlu, “Nisan sonu veya Mayıs başında Tween mağazası açacağız” dedi.

Orka Holding Giresun'a mağaza açıyor!

Damat, Tvveen ve D'S Damat gibi markalarla faaliyet gösteren Orka Holding'in Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu ve Genel Koordinatörü Osman Arar, dün bir toplantı düzenleyerek açıklamalar yaptı.

Orka Holding 23 yeni mağaza açacak!

Damat markasını bünyesinde bulunduran Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Orakçıoğlu, “İtalyan lüks markalar, onları satın almamız için kapımızı çalıyor. Masamızda 11 dosya var” dedi..

Orka Holding, butik otel yatırımları yapacak!

Damat, Tween, D'S Damat gibi markaları bulunan Orka Holding, sektörde 28 yılı geride bıraktı. 1986 yılında Süleyman Orakçıoğlu tarafından kurulan Orka'nın mağaza sayısı 180'i geçti...

Orka Holding, Giresun'da fabrika kuracak!

Orka Holding, Giresun'daki fabrikasına ek olarak OSB içinde bir fabrika daha yapma kararı aldı. İkinci fabrikanın 10 milyon dolara mal olacağını anlatan Orakçıoğlu: "Burası artan talebe cevap verecek. 400 kişilik istihdam yaratacağız." dedi

Zorlu Holding: Aşçıoğlu ile henüz bir ortaklık anlaşması yok!

Zorlu Holding, Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için açtığı ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat ile görüşmelerin sürdüğünü ancak herhangi bir ortaklık anlaşması imzalamadıklarını açıkladı

Aşçıoğlu İnşaat ile Zorlu Holding ortak oldu!

Yaşar Aşçıoğlu, Ali Sami Yen Stadı arazisinde yapacağı yatırımda Zorlu Holding ile ortak oldu. Dün masaya oturan tarafların, projeyi birlikte hayata geçirmek için anlaşmaya vardığı öğrenildi

Orakçı Holding Haberi

Orakçı Holding

İnşaat, hizmet ve imalat sektörlerinde toplam 10 şirket ile faaliyetlerini sürdüren Orakçı Grup, bugün çok sayıda belediye ve şirketin çözüm ortağı konumunda çalışıyor. 


Orakçı Grup'un yönetim kurulu başkanı Özgür Orakçı, önümüzdeki dönem hedefleri hakkında, "Bursa'dan sonra Çorlu'da da konut projesi inşaatlarımız sürüyor. Bursa'da iki etaptan oluşan konut projesini tamamladık. Çorlu'da 186 konutlu projemizin yapımı ve satışı sürüyor. Bursa için de yeni projelerimiz yolda.. Ayrıca inşaat sektöründe, Mustafakemalpaşa'daki hazır beton santralimiz Heka, Kayapa Bölgesi'nde faaliyet gösteren taş ocağımız ise Betaşsan markalarıyla üretimlerine devam ediyor. Grubumuzun yeni yatırımı; Novada Edremit. İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde, Edremit ve Akçay arasında yer alan, toplam yatırım değeri 45 milyon dolar olan Novada Edremit Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 25 bin metrekare alanda ulusal ve uluslararası 65 markayla hizmet...