23 / 05 / 2024

orakçıoğlu yapı yeni hayat evleri

orakçıoğlu yapı yeni hayat evleri

Orakçı Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki projesi 'Yeni Hayat Evleri'nde 2+1'den 5+1 dubleks daireye kadar çeşitli seçenekler sunuluyor.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu yeni şirket kurdu!

Mücevher sektörünün önemli isimlerinden İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, gayrimenkul sektörüne atıldı. İlyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu, Gençoğlu Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi isminde 1 milyon TL yatırım bedeliyle yeni şirket kurdu. 

İzmir depreminde çöken Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

İzmir depreminde yıkılan ‘Yağcıoğlu Apartmanı' ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı.  Projede aykırı yapılan bodrumdan ilk günden beri su çıktığı, betonun yumuşadığı belirtildi.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Mikdat Kadıoğlu'ndan binalarda sıfır giriş uyarısı!

Karadeniz'de meydana gelen şiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelen sel felaketi nedeniyle çok sayıda ev sel felaketiyle karşılaştı. Prof. Mikdat Kadıoğlu yeni inşa edilen konutlarda sıfır giriş yapılmamasını dile getirdi. 

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan artan konut fiyatlarına yönelik öneri!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, artan konut fiyatlarının sınırlandırılması gerektiğini dile getirerek talepte bulundu. 

orakçıoğlu yapı yeni hayat evleri Haberi

orakçıoğlu yapı yeni hayat evleri

Orakçı Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen 'Yeni Hayat Evleri'  6 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kuruldu.


2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire tipleri bulunan 'Yeni Hayat Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 5+1 dubleks dairelerin satışı devam ediyor. 


125 metrekare 2+1'lerin 144-158 bin liradan, 225 metrekare 3+1'lerin 144-160 bin liradan, 250 metrekare 5+1 dubleks dairelerin 240-260 bin liradan satıldığı 'Yeni Hayat Evleri'nin teslimatı %25 peşinatla yapılabiliyor. 


Yeni Hayat Evleri 24 saat kapsamlı maksimum güvenlik, zemin olarak salon ve odalarda laminant parke, mutfak ve banyoda seramik, krom kaplama armatürler, MDF-Lam Mutfak dolapları, fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan Arçelik 3'lü ankastre set bulunan mutfaklar, daire kapılarında çelik kapı, odalarda Amerikan tipi kapı kullanımı, ısı ve ses yalıtımı yüksek çift cam sistemli PVC profilli...