05 / 05 / 2024

Oral Bayramcı kimdir

Oral Bayramcı kimdir

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın görevinden ayrılması üzerine Genel Müdür Mehmet Serhan Kolaç oldu. Peki, Mehmet Serhan Kolaç kimdir?

Oral Göktaş kimdir?

Mimar Oral Göktaş kimdir? Mimar Oral Göktaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Oral Göktaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Oral Göktaş..

Zeynep Hüveyda Oral kimdir?

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Hüveyda Oral'ın özgeçmişi şöyle: Zeynep Hüveyda Oral, 1982 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesi’nden mezun oldu.

Metin Oral kimdir?

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral kimdir? Metin Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Metin Oral, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Metin Oral..

Muhtar Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Müteahhit Muhtar Oral kimdir? Müteahhit Muhtar Oral, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Oral Mimarlık'ın kurucusu Müteahhit Muhtar Oral 'ın biyografisi..

Ahmet Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Mimar Ahmet Oral kimdir? Mimar Ahmet Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Oral, Oral Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Ahmet Oral...

Emre Oral kimdir?

Mimar Emre Oral kimdir? Mimar Emre Oral, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emre Oral, ne zamandan beri Oram Mimarlık'ta görev alıyor? İşte Emre Oral'ın biyografisi..

Kerem Oral kimdir?

Mimar Kerem Oral kimdir? Mimar Kerem Oral bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Kerem Oral, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Kerem Oral...

Oral Vural kimdir?

Mimar Oral Vural kimdir? Oral Vural, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Oral Vural, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte mimar Oral Vural 'ın biyografisi...

Tan Oral kimdir?

Mimar Tan Oral, Güzel Sanatlar Akademisi'nde (Mimar Sinan Üniversitesi) Yapı ve Meslek Kürsüsü’nde Prof. Sedad H. Eldem’in asistanı olarak çalıştıktan sonra karikatür ve çizgi filme yöneldi... Peki Mimar Tan Oral kimdir? İşte biyografisi...

Oral Bayramcı kimdir Haberi

Oral Bayramcı kimdir

İnşaat Yüksek Mühendisi Oral Bayramcı vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. Taziye ilanında şu ifadeler kullanıldı:

''Uzun süredir yaşadığı Almanya'nın KOBLENZ kentinde 82 yaşında hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Acımız büyüktür. Allah mekanını cennet eylesin, geride kalanlara, eşi Birgitte, kızları ve torunlarına sabır versin.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...