02 / 05 / 2024

Oral Et

Oral Et

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.

Oral Et, fabrika satış mağazasını Erzurum'da hizmete açtı!

Açılış törenine, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, STK başkanları ve davetliler katıldı.

Yalova Kadıköy imar planı Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Merkez ilçesindeki Kadıköy Beldesi'nde yer alan 140 ada 123 parsel ve 141 ada 11 parsel numaralı taşınmazlara ait İmar Planının Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı...

Gökböğet Hidroelektrik Santrali için Isparta Eğirdir Akbelenli'de kamulaştırma!

Gökböğet Hidroelektrik Santrali' nin yapımı amacıyla, Isparta Eğirdir ilçesine bağlı Akbelenli Köyü'nde proje güzergahına isabet eden alanlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yalova Çınarcık'ta bazı parsellerin Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu onaylandı!

Yalova Çınarcık ilçesinde Taşlıksırtı mevkiinde yer alan 980-982-986 parsel numaralı taşınmazlar için hazırlanan İmar Planı Tadilatına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu il müdürlüğü tarafından onaylandı..

Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'ne yeni bina yapılacak!

Hacettepe Üniversitesi Nüfus Etütleri Enstitüsü'ne yapılacak yeni binanın inşaat işini Hacettepe Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 30 Eylül saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor.

Muhtar Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Müteahhit Muhtar Oral kimdir? Müteahhit Muhtar Oral, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Oral Mimarlık'ın kurucusu Müteahhit Muhtar Oral 'ın biyografisi..

Ahmet Oral kimdir?

Oral Mimarlık'ın kurucularından Mimar Ahmet Oral kimdir? Mimar Ahmet Oral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Oral, Oral Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Ahmet Oral...

Emre Oral kimdir?

Mimar Emre Oral kimdir? Mimar Emre Oral, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emre Oral, ne zamandan beri Oram Mimarlık'ta görev alıyor? İşte Emre Oral'ın biyografisi..

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

İnegöl Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü'nü kurdu!

İnegöl Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü'nü kurdu. Fen İşleri Müdürü Sabri Şene bağlı olarak çalışacak olan Etüd Proje Müdürlüğü'nde Mimar İç Mimar, Peyzaj Mimarı ve İnşaat Mühendisi görev yapacak.

İnegöl Etüt Proje Müdürlüğü açıldı!

İnegöl Belediyesi, ilçenin yeniden düzenlenmesinde önemli rol üstlenecek, kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinin gerçekleştirilmesini sağlayacak Etüt Proje Müdürlüğü'nü kurdu. Müdürlük, Fen İşleri Şantiyesinde hizmet verecek.

Neşet Ertaş’ın adı kültür merkezinde yaşatılacak!

Kırşehir’in yetiştirdiği büyük usta Neşet Ertaş'ın adı kente inşa edilen kültür merkezinde yaşatılacak. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Anadolu'nun ikinci büyük kültür merkezi olacak.

Özlem Et'in yüzde 50'si satıldı!

Edinilen bilgilere göre taraflar masadan el boş kalktı. Sancak ile anlaşmaya varılmaması sonrası ikinci görüşme Şanlıurfalı et komisyoncusu İhsan Yıldız ile yapıldı ve şirketin yarısı Yıldız’a satıldı.

Oral Et Haberi

Oral Et

Törende konuşan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, şehir olarak marka yaratmak zorunda olduğumuzu söyledi. Erzurum’un en büyük eksiğinin kendine ait markalarının olmadığına dikkat çeken Vali Altıparmak, “Burası hayvancılığın merkezi, mandıracılığı da ön plana çıkarmamız lazım. Kendimize ait markaların oluşması gerekiyor. Oral et bu işin öncülüğünü üstlendi. Görüyoruz, yalnızca Erzurum’da değil şehir dışında da faaliyet göstermeye başladı. Bunları yaparken ailenin öz sermayesini kullanarak yaptı. Bu çok büyük bir başarıdır, tebrik ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral ise amaçlarının şehre ciddi bir marka oluşturmak olduğunu ifade ederek, “Türkiye’de şubeler kurmak istiyoruz. İlk şubemizi İstanbul’a açtık. Şimdide fabrika satış mağazamızı hizmete sunduk. Tüm hemşerilerimiz gönül rahatlığı ile buraya gelerek ürünlerimizden alabilirler. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol...